LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

5E The Fey Sisters' Fate- A Goodman Games kiadott két 5E Game Systemhez írt kalandmodult, melyek a D&D 5. kiadásával is kompatibilisek. A Glitterdoom harmadik szintű partihoz készült, a The Fey Sisters’ Fate pedig első szintről induló csapatnak ajánlott.

- A Wizards of the Coast Facebook oldala begyűjtötte a 600,000 kedvelést a Gen Con alatt, így lerántották a leplet a vörös sárkány oldalairól is. Azért még előtte becsúszó szereléssel felbukkant a Flumph is egy Twitter bejegyzésben.

- A Hillfollk nyerte az idei Diana Jones Díjat.

 

Videojáték

- A Steam Early Access keretében már elérhető a Dex. Aki oldalnézeti, nem lineáris, cyberpunk RPG-re vágyik, amit a szaksajtó előszeretettel szokott a Deus Exszel párhuzamba állítani, annak 16€ mélyen kell a zsebébe nyúlnia.

- Megjelent a Diablo III Ultimate Evil, mely az alapjáték Reaper of Souls kiegészítővel összegyógyított változata konzolokra. Így már a PlayStation és Xbox játékosok is összefeszülhetnek a démonokkal.

- A Humble Bundle a héten elég sok csomagot indított el. A legújabb mobiljáték csokorban a SEGA főként Sonic témájú játékai találhatók, a Jumbo Bundle 2-ben többek között benne van az Adventures of Van Helsing, a Deadlight és a Terraria mellett a felújított Age of Empires II HD is. A jövő héten további játékokra is lehet számítani, és a csomag a legtöbb játék soundtrackjét is tartalmazza.

Az Indie Gala sem akar lemaradni. Náluk éppen négy különböző indie játékcsomag vásárolható meg. Többek között a Leisure Suit Larry Reloaded is beszerezhető néhány dollárért.

- A Groupees-féle Be Mine 14 csomag (pl. Betrayer, Consortium) és a Bundlestarts új Titanum Bundle-je (pl. Guacamelee!, Puddle) is most van az éterben.

- 2K hétvége a Steamen. Ingyen játszható a Borderlands 2, és harmad-, negyed- és ötödáras kedvezmény több játékra. Ha valakinek Civilization V, XCOM, BioShock vagy Borderlands termékekre fáj a foga, annak eljött az idő!

Steam Borderlands 2

Egyéb

- A Humble-nek van egy új könyves csomagja is, mely a HarperCollins kiadó 10 regényét tartalmazza.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához