LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Új, No Escape alcímű trailert kapott az október hetedikén az előző és a jelenlegi konzolgeneráció mellett PC-kre is megjelenő Alien: Isolation. A meglehetősen rövid in-game jelenetben annak következményeit láthatjuk, mi történik akkor, ha nem vagyunk elég halkak, vagy túl gyorsak vagyunk, vagy ha balszerencsénkre a xenomorf épp a közelünkben tartózkodik.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/09/alien01_070814_1280_v177.jpg

Az első két Alien film között játszódó alkotásban Ellen Ripley lányát, Amandát irányíthatjuk, aki nem tudja elfogadni, hogy anyja nyom nélkül eltűnt és úgy dönt, kideríti, mi történhetett vele. Ehhez a Sevastopol-űrállomásra kell utaznia, hogy megszerezze a Nostromo fekete dobozát. Az űrállomáson azonban teljes káosz fogadja: megvadult androidok, komoly tűzerővel bíró zsoldosok, és természetesen egy xenomorf, akit nem fognak a fegyverek. Mivel Amanda nem harcos, az eszében és a két lábában kell bíznia, ha élve ki akar jutni az állomásról.

Bár találhatunk fegyvereket, a program, a többi Alien játékkal ellentétben klasszikus túlélőhorror lesz, így ha meglátjuk egyik ellenfelünket, célszerűbb lesz elszaladni vagy fedezékbe húzódni. A idegent azonban nem lesz könnyű becsapnunk, az ugyanis – hasonlóan a filmekben látottakhoz – született vadász, így ha meghall vagy kiszagol minket, azonnal üldözőbe vesz, illetve ha bármi arra utal, hogy a közelben zsákmány lehet, nekiáll felderíteni a környéket.

 

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához