LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Spirit of 77- A Spirit of 77 című szerepjátékban újraélhetjük mindazt, amit a Smokey és a Bandita, a Shaft vagy a Hazárd megye lordjai képviselnek. Mindehhez hozzáképzelhetjük James Brown vagy a Led Zeppelin zenéjét, a diszkólázat, a mikrofon sérókat és persze Bruce Lee kung fu filmes hagyatékát is, hogy teljes legyen a kép.

- A Phoenix Outlaw Productions Smoke & Glass címmel steampunk környezet készít a Fate Core szerepjátékhoz. A Kickstarteres gyűjtés már elérte a kitűzött alapcélt.

Pathfinder Advanced Bestiary- A Pathfinder Advanced Bestiary most került nyomtatásba, így már előrendelhető a Green Roninnál. Az előrendelői ár nem kisebb, mint $50.

- Elindult a Glorantha világát és a 13th Age szerepjáték rendszerét összeboronáló projekt Kickstartere. A kezdőcélt már itt is finanszírozták az eddigi támogatók, de már megvannak a további célok, amik felé lehet nyújtózkodni.

Savage September Sale zajlik a DriveThruRPG-nél. Akciós Savage Worlds termékek és különleges hétvégi ajánlatok várják a vásárlókat még 20 napig, a Savage Suzerain pedig egész hónapban Pay What You Want jelleggel vihető.

Videojáték

- A Microsoft szemet vetett a Minecraftet készítő Mojang AB-re. 2 milliárd dollárt ajánlottak a svéd játékfejlesztő cégért…

- Ismét kiváló indie játékok kaphatók a legújabb, szám szerint 12. Humble Indie Bundle-ben. A beszálló körben a SteamWorld Dig, a Hammerwatch és az ötletes Gunpoint szerepel. Az átlagár fölött fizetők megkapják Papers, Please-t, a Luftrauserst és a Gone Home-ot is, de $10-től már az Introversion legújabb játéka a Prison Architect is jár. A Steam kulcs mellett DRM-mentes letöltési linkeket is kapunk Windows, Mac és Linux platformokra.

- Eközben eggyel odébb nyárzáró Humble vásár zajlik. Hétfőnként ingyenes játékra lehet számítani egészen szeptember 22-ig. Ezen a héten a Warlock: Master of the Arcane volt a freebie, úgyhogy jövő hétfőn azt már ne várja senki.

- A GOG.com most ünnepli a hatodik születésnapját, így a hét minden napján más játékokat áraznak le. Most még a GOG fennállásának negyedik évében felkerült játékok közül válogathatunk, de délután indul az ötödik nap az ötödik évvel. A kedvezmények egészen a 80%-ig kúsznak fel. Boldog születésnapot!

Egyéb

- A Dungeons & Dragons képregények most olcsón vihetők a Comixology-nál.

- Előrendelhető a Doctor Who The Card Game második kiadása. Ha bárkinek kérdése merülve fel a játékkal kapcsolatban, érdemes ezzel a FAQ-val kezdeni.

Azt csiripelik a madarak, hogy a Space Hulk társasjátéknak közeleg az újrakiadása.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához