LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Cthulhu Britannica: London- A Kickstarteres támogatók már megkapták a Cthulhu Bruitannica: London szabálykönyveket, melyek hamarosan elérhetővé válnak mindenki számára.

- Az Atlas Games még ebben a hónapban megjelenteti a Mythic Locations című Ars Magica 5. kiegészítőjét, mely a címéhez hűen varázslatos helyeket mutat be. Még ez év decemberében meg fog jelenni egy újabb könyv is, mely Észak-Afrikát helyezi a fókuszba (Egyiptom kivételével). Címe: Between Sand & Sea: Mythic Africa.

Dark Heresy 2 Forgotten GodsA Fantasy Flight Games Forgotten Gods címmel jelentette be az első kiegészítőt az új Dark Heresy szerepjátékhoz. A kiadvány egy kalandmodul, melyben csempészek utáni nyomozással lehet eljutni egy kultuszhoz, mely fel akar ébreszteni egy ősi istent még az emberiség előtti korból. A Császár hű szolgái nem engedhetnek meg ilyenfajta eretnekséget!

Star Wars: Force and Destiny- Szintén a FFG berkeiben elindult a Star Wars: Force and Destiny béta tesztje. Ennek nyomán az első frissítés már meg is jelent.

- Már csak egy bő hét van hátra az új D&D Monster Manual megjelenéséig (bár a tengeren túlon egyes helyeken már ma a polcokra kerül). Az érdeklődők izgatása továbbra is több színtéren folyik. A Thri-Kreent stílusosan a hivatalos Dark Sun weboldal mutatta be, míg az Intellect Devourer egy hivatalos D&D cikkben lepleződött le.

Feng Shui 2- Robin D. Laws eleget hallgatta már azt a rajongói kérdést, hogy mikor adja ki újra a Feng Shui című, távol-keleti akciófilmek által ihletett szerepjátékát. A válasza ez a Kickstarter gyűjtés lett. Mivel pénz már össze is jött, a játékot az Ars Magicát is jegyző Atlas Games fogja kiadni.

- Jövő kedden indul a Pinnacle Entertainment Group új Kickstarter kampánya The Last Parsec címmel. A kiadványról nem sokat tudni, de a reklámképen egy jó nagy űrhajó látható, és a pletykák szerint  a játékosok egy intergalaktikus megacég alkalmazottai lesznek.

- A héten megjelent a Nova Praxis című transzhumán sci-fi játékkörnyezet Savage Worlds rendszerhez is.

Videojáték

November 18-án érkezik a GTA V Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A PC-s megjelenésre majdnem jövő februárig kell várni. A magasabb felbontás mellett új fegyverek és járművek, bővebb flóra és fauna valamint fejlettebb időjárásrendszer várja majd az új generáció játékosait. A kapcsolódó új videó talán most nem sikerült annyira erősre:

- A Microsoft végül 2,5 milliárd dollárért megvette a Mojangot és vele együtt a Minecraftet. Itt a Mojang közleménye a dologról, itt pedig Notch vallomása. A három alapító Notch, Carl és Jakob nem maradnak a cégnél, egyéni színekben folytatják tovább kreatív munkájukat.

- A PlayStation 4 exkluzív Bloodborne jövő év február 6-án fog megjelenni. A jelenleg zajló Tokyo Game Show-ról előkerült egy új előzetes is a játékból. A Bethesda horrorjátéka, a The Evil Within is kapott egy új előzetest, melyben különös helyszínek és rémisztő lények bukkannak fel. Aki érzékeny a felkavaró képi világra, az inkább ne indítsa el a videót.

- Ma jön ki az inXile Wasteland 2 című játéka és a héten közzétettek a szintén Kickstarteren felfuttatott Torment: Tides of Numenera című, szintén sokak által várt játékból az első játékmenet jeleneteket:

- Az Electronic Arts most a Bejeweled 3-at adja ingyen az Origin-féle On the House program keretein belül.

- A honlapján előrendelhető a Legend of Grimrock 2. A játék nem is olyan soká, idén október 15-én fog megjelenni. Új előzetes:

Egyéb

- Itt a Humble Valiant Bundle nem különb címekkel, mint az X-O Manowar, a Bloodhsot, a Harbringer és a Shadowman. A mára már szokásossá vált három szintre a beszálló ár 1$, ~$10 illetve $15. Az oldalra naponta érdemes visszalátogatni, mivel minden alkalommal egy számot ingyen le lehet tölteni a felsorolt képregények közül, ami kiváló lehetőség arra, hogy eldöntsük, érdekel-e minket a többi rész:

Három Cthulhu témájú történetgyűjtemény most egyenként potom $3-os áron vihető a DriveThruFictionnél.

- Íme a The Hunger Games: Mockingjay új előzetese:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához