LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Narcosa- A Narcosa egy fantasy setting, ahol a “high adventures” kifejezést egészen másképp kell érteni. Csak pár kulcsszó: Hashishastan, Shroombies, Drug Trance Mages, Mindmoth Caterpillar, Purple Pipeweed, Ecstatic Order of the Five Pleasure Plagues, Troll Poppies… A könyv most ingyen beszerezhető.

Machinations Nova Praxis- Megjelent a Machinations: The Nova Praxis GM’s Companion [FATE] és most kevesebb, mint féláron vihető is a DriveThruRPG-nél. Mivel a setting megjelent már több szerepjátékhoz is, a könyv címe alapján azt mondanám, hogy ez a Fate rendszerhez való, de a leírásban ezt explicit módon nem erősítik meg.

- Íme a jövő héten megjelenő D&D Monster Manual szörnyeinek teljes listája challenge rating alapján sorba rendezve.

- A tavalyi Game Chef verseny Pulse című győztese immáron elérhető kereskedelmi forgalomban is. A történetalkotó játékban a játékosok állításokat fogalmaznak meg, és aztán együtt nyomozzák ki, hogy ezek a tények hogyan alakultak ki, mi okozta a létrejöttüket.

Videojáték

- Az ingyen játszható League of Legends az e-sportok egyik legkomolyabbik játéka, így bőven van benne elég pénz ahhoz, hogy a Riot Games az idei világbajnoksághoz külön zenét írasson és videót készíttessen. Érdekes látni felfutni ezt az iparágat, illetve a “sportolók” új generációjának videóbeli ábrázolása is különös számomra:

- Íme egy interjúval egybekötött bemutató a Gearbox új co-op FPS-MOBA hibridjéből, a Battlebornból:

- A Call of Duty: N+1 Advanced Warfare új előzetese többek között bemutat egy új, Exo Survival nevű co-op módot. (Ha engem kérdeztek, semmi újra nem kell számítani):

Egyéb

Deadlands Comics- A Deadlands (szerep)játék világ irodalma képregényekkel és újabb regényekkel bővül. A  Dead Man’s Hand című képregény gyűjteményt jövő márciusban fogja kiadni a Visionary Comics az IDW Publishinggel karöltve, a Tor Books pedig Jonathan Maberry, Seanan McGuire és Jeff Mariotte szerzők regényeivel készül 2015-re.

Liam Neeson Kill Map. No comment.

- Elkezdődött a D&D filmjogaiért indított per tárgyalása. Az ügy a Warner Bros és a Universal bandaháborújának tűnik, annak ellenére, hogy a Hasbrónak nincs semmiféle megállapodása az utóbbival. A Hasbro célja, hogy a jogok visszakerüljenek hozzá. Akárhogy is lesz, a pereskedés végén ki fog derülni, hogy ki forgathatja majd a következő D&D filmet.

Boo for the Eyes- Kiadtak egy Legends of Baldur’s Gate képregény előzetest. A történetben fontos szerepet kap a népszerű Minsc és elmaradhatatlan társa, az miniatűr űrbéli óriáshörcsög Boo is.

- Most már hivatalos, hogy Bryan Singer rendezi az X-Men: Apocalypse című filmet. Ő rendezte a Days of Future Pastet is, melynek az új film a közvetlen folytatása lesz. A már ismert fiatal gárda mellé csatlakozik a fiatal Cyclops, Jean Grey és Storm is, hogy megfékezzék a világra törő ősi erőket.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához