LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Star Wars: Lords of Nal Hutta- Lords of Nal Hutta címmel készül egy új Star Wars: Edge of the Empire kiegészítő, ami mindent tartalmaz ahhoz, hogy a játékba keverjük a termetes Huttokat és mindent, amit ők képviselnek.

-Pathfinder Drow E hónapban érkezik a Moster Codex a Pathfinderhez, mely 20 lényt mutat be elég részletesen. Minden szörnyhöz 10 stat block fog tartozni, ami különféle alfajokat és archetípusokat reprezentál. Természetesen mindegyik megkapja a maga alapos leírását, és a KM is el lesz látva használható tippekkel, ötletekkel.

- Folyamatban van a DungeonScape (az új D&D játéktámogató webes-mobilos alkalmazásának) tesztje. Sőt, az első hét le is zajlott, melyről itt olvasható az összefoglaló. Közben elindult az Android app tesztelése is, de egyelőre csak táblagépeket támogat a rendszer. Ha valaki esetleg platformtól függetlenül bejut a tesztelők közé, megoszthatná a véleményét akár itt hozzászólásként, akár beküldött cikk formájában.

- A Modiphius kiadja a Mutant: År Noll című klasszikus svéd szerepjáték angol változatát Mutant: Year Zero címmel.  Még animációs videoelőzetest is készítettek hozzá:

- Robert J. Schwalb szerepjáték tervező (D&D, Warhammer Fantasy) új céget alapított és Potato kódnéven saját játékot fejleszt. A honlapján elindult egy visszaszámlálás. A hónap végén kiderül, hogy min dolgozik a mester.

- Justin Alexander (The Alexandrian) készített egy sillabuszt a Trail of Cthulhu rendszeréhez, melyet bárki letölthet ingyen és bérmentve.

A spanyol First Contact: XCorps című szerepjátéknak hamarosan jön a francia és nem sokra rá az angol változata. A bejelentéshez egy egyelőre csak francia nyelvű előzetes is társul, de a hangulat nyelvtudás nélkül is átjön:

- A Chill című horror szerepjáték harmadik kiadása felkerült a Kickstarterre. A játék százalékos rendszert használ, a játékos karakterek pedig a SAVE rövidítésű titkos társaság tagjai, mely arra esküdött fel, hogy megóvja az emberiséget a természetfeletti veszélyektől. $25000 a cél, a pdf változatot $20 fölött kapják meg a támogatók.

Videojáték

- A Total War széria legújabb tagjának a címe: Attila. A keleti sztyeppék lovas seregeinek vezére Rómára fordítja tekintetét.

- A BEDLAM egy egyjátékos taktikai poszt-apokaliptikus roguelike CRPG, mely a The Banner Saga motorját használja. A Kickstarteres gyűjtés kábé félúton jár, de még bő 20 nap hátra van a záróráig.

BEDLAM

- Ha már Kickstarter, megemlítendő a That Which Sleeps is, ami egy olyan stratégiai játék, melyben ezúttal az ébredező gonoszt alakíthatjuk a fényes páncélú lovagok helyett. A játékban megfontoltan kell elhoznunk a világ végét, ugyanis, ha ügynökeink túl nagy ramazúrit csapnak, akkor felfigyelnek ránk az erősebb ellenfelek is, és ellenünk küldik hőseiket.

A Hearthstone következő kiegészítője több, mint 100 új kártyalapot fog bevezetni a játékba.

- Syndicate-rajongók, figyelmezzetek! Imhol egy játékmenet videó a Satellite Reign egyik alfa előtti verziójából:

Egyéb

LEGO DOOM! Iain Heath LEGO összeállításokkal öregbítette a több, mint 20 éves DOOM videojáték hírnevét.

LEGO DOOM Cacodemon

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához