LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Kromore- Megjelent a Kickstarter segítségével beteljesült Kromore sci-fi szerepjáték.

- Az Onyx Path fellőtte a soron következő WoD Kickstarterét Deluxe V20 Dark Ages címmel. Ahogy az náluk lenni szokott, a pénz négyszerese már bőven megvan, és még mindig van szűk két hét a záróráig.

Doctor Who Arrowdown- A Cubicle 7 közzétett egy Arrowdown című ingyenes kalandmodult a Doctor Who szerepjátékához. A történet egy tengerparti kirándulással indul, amit hamarosan félbeszakít egy fel nem robbant bomba és egy átjáró időn és téren át…

- Hogyan élje túl a karakterünk a Cthulhu-típusú horrorkalandokat? A válasz 11 pofonegyszerű pontba szedve itt olvasható.

DnD Magic Rings- Az Extra Life kezdeményezés támogatásából fakadóan újabb betekintést nyertünk az új D&D Dungeon Master’s Guide-jának varázstárgyaiba. A Figurine of Wondrous Power mellett különféle mágikus gyűrűket csodálhatunk meg, melyek nagyon szépen vannak illusztrálva is.

- A story game-ek sorát bővíti a the post-world game, mely a világ vége után játszódik. Érdekessége, hogy a történetnek csak egy túlélője lehet…

- Egy Morrus nevű EN World felhasználó az ICv2 felmérései alapján készített egy diagramot, melyen megtekinthető, hogy hogyan mozgolódtak a legnépszerűbb szerepjátékok az elmúlt 10 évben.

Videojáték

- Az Extra Life-ot lehet támogatni a mostani Humble Bundle villámcsomag megvételével is. Az indie játékok mellett (úgy, mint Lone Survivor, King Arthur’s Gold, RIFT stb.) rendhagyó módon, Twitch és reddit előfizetés is van a csomagban.

- Egy ilyen játék kellett már, mint egy falat kenyér! Szó szerint, ugyanis a Surgeon Simulator alkotóinak új játékában egy szelet kenyeret alakíthatunk.

Ezen a honlapon ma megtekinthető lesz a The Witcher 3: Wild Hunt bevezető filmje, melynek The Trail a címe.

- Itt megtekinthető illetve végignyomkodható egy interaktív Far Cry 4 film. Még három hasonló várható a következő hetekben.

Egyéb

- Az Air New Zeland új biztonsági filmjében orkok rohamoznak meg törpéket és felbukkan az Egy Gyűrű is:

- Itt az első Avengers: Age of Ultron előzetes, aminek a korai kiszivárgása miatt a Marvel a Hydrát okolja a Twitteren:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához