LFG.HU

taverna
chomy
eseményekCimkek

KaTa logóA Kalandorok Társaságát úgy egy éve azzal a céllal alapítottuk, hogy szerepjáték-rendezvényeket szervezzünk… Nem versenyt és nem is egyetlen rendszerre kihegyezett találkozókat, inkább próbálunk szélesebb spektrumon tartalmas szórakozást biztosítani a résztvevőknek. Rendszerek tekintetében a D20 alapú játékok tagadhatatlanul hangsúlyosak, de minden találkozón igyekszünk többféle jellegű és hangulatú játékot felvonultatni – nem idegen tőlünk az oldschool, az indie, a fantasy, a sci-fi és a horror sem. Igyekszünk továbbá minden rendezvényt valamilyen központi téma köré felépíteni, amelyhez a mesék egy jelentős része igazodik.

Így lett az első találkozónk címe “Hírhedt kalandorok Helvéczia tartományaiból”, a másodikat pedig a “Félelem és Reszketés Budapesten” névre kereszteltük. Talán nem nehéz kitalálni, hogy ezúttal a horror és a sötét hangulatú kalandok lesznek dominánsak.

Választékunkban kiemelt szerepet kap a D&D legújabb, 5. kiadása, és újra velünk lesz a Helvéczia is (amelyből jónéhány példány a helyszínen rendelkezésre áll majd a szerzőtől, elGabortól, ha netán valaki vásárolni szeretne); lesznek továbbá Call of Cthulhu, Dark Heresy, Dungeon Crawl Classics, Fiasco, Ghostbusters, Kard és Mágia, Kazamaták és Kompániák, Kult, Palladium, és Vampire meséink.

A rendezvény időpontja: 2014. november 22.

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum, 1145 Budapest, Uzsoki utca 57. Tetőtér (bejárat a Kassai tér felől)

Aktuális rendezvényünk egy kényelmes, több teremből álló ifjúsági centrumban kerül megrendezésre, melynek bérlésében segítséget kaptunk az Ostromjáték Hagyományőrző Egyesülettől. A helyszínen kényelmesen elférünk, két-három csapatra jut egy terem. (Fényképekért tekintsétek meg honlapunkat.)

Részvételi díj:

Az egész napos belépő ára 1500 Ft/fő, ami magában foglalja a rendezvény végén lévő tombolát az LFG.hu által felajánlott nyereményekkel. Az első rendezvényünk teltházasra sikeredett, így most bővítettük a repertoárunkat. Immár 14 félnapos kaland (7 délelőtt és 7 délután), valamint két egésznapos mese várja az érdeklődőket! Tehát vagy két rövid kaland, vagy egy hosszú közül lehet választani.

A helyszínre étel és ital szabadon behozható, de ebédszünetben elérhető távolságra van vásárlási és étkezési lehetőség.

KaTa 2014. 11. 22.

Program:

8:00-8:45 Nyitás és gyülekező
9:00-13:30 Délelőtti mesék
13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-19:00 Délutáni mesék
19:30-20:00 Rendezvényzáró, tombola
…és természetesen utána beülünk valahová a közelben meginni egy sört (meg mégegyet… meg mégegyet… ;))

Jelentkezés: https://kalandoroktarsasaga.hu/jelentkezes/

Siessetek, mert rohamosan fogy a hely!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához