LFG.HU

HammerTimeCafe
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Save Game- A Save Game egy új setting és kaland Fate Core-hoz, melyben (ahogy az a címből sejthető) 8 bites hősök veszik fel a harcot digitális szörnyekkel és korrupt fájlokkal. A kiadvány “fizess, amennyit szeretnél” jelleggel vihető a DriveThruRPG-n.

- Elindult a Paranoia szerepjáték felújított újrakiadását célzó Kickstarteres gyűjtés. Az alapösszeg már bőven megvan, sőt a további célok közül is megvan már három, így a többszörösen díjnyertes John Wick is írni fog egy Ultraviolent című kalandot a játékhoz.

SotDL- Robert J. Schwalb új játéka a Shadow of the Demon Lord címre hallgat. A kiadványt a nemrég alapított Schwalb Entertainment fogja gondozni. A játékban egy démonúr által a pusztulás szélére sodort világban kell küzdeni a túlélésért. Hivatalos bejelentés és további részletek itt.

- Itt egy hosszabb ismertető a The End of the World című szerepjáték, szorosabban a Zombie Apocalypse karakterkészítésről. Természetesen szabályszerűen sem kell önmagunkat alakítanunk a játékban. Ez csak egy ajánlott lehetőség.

DH2_NomadIme egy kedvcsináló cikk a Forgotten Gods című Dark Heresy II modulról.

- A D&D háza táján most elég sok minden történt. A legfrissebb és talán a legszomorúbb közülük az, hogy a DungeonScape-et fejlesztő Trapdoor szakított a WotC-tal, így az alkalmazás jövője némiképp bizonytalanná vált. A Trapdoor közleménye itt olvasható a dologról.

- Aztán az EN World szépen összeszedett mindent, amit tudni lehet és érdemes a The Rise of Tiamat című D&D kalandmodulról.

- S végül íme az új DMG tartalomjegyzéke, ami mellett újabb varázstárgyak is megtekinthetők (köztük tűzfegyverek, robbanószerek és lézerpuskák is.)

Videojáték

- Álló- és mozgóképek kerültek a Gamespot kezébe a készülő a Warhammer 40,000 sakk-videojátékból. A Regicide légicsapásokkal, varázslatokkal és egyéb WH40K-s nyalánkságokkal turbózza fel a több száz éves táblajátékot.

- Klasszikus Lucasfilm játékok a GOG-on! Egyelőre a következő címek kerültek a kínálatba, de később továbbiak is várhatók: Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Sam & Max Hit the Road, The Secret of Monkey Island SE valamint a Star Wars játékok közül a KotOR, az X-Wing és a TIE Fighter. A két utóbbi most kerül először digitális forgalomba.

- Assassin’s Creed Unity tévéreklám (mely ezúttal nem a magyar Digic Pictures, hanem az amerikai Blur Studio munkájának gyümölcse):

- Itt az idei halloweenre befutó Humble InDIE Bundle 13. Benne többek között az OlliOlli, a Tower of Guns, az Amnesia: A Machine for Pigs, a Risk of Rain és a Shadowrun. Most az ingyenélők is zsákolhatnak egy Teleglitch: Die More Editiont egy e-mail címért cserébe.

- Kell valakinek ingyen a Crusader: No Remorse? Az Originen most pont annyiért adják.

- Ha valaki a múlt héten kihagyta volna, az moss itt megnézheti a The Witcher 3: Wild Hunt nyomkeresős-varjús-háborús intróját:

Egyéb

- Jakub Rozalski előszeretettel vegyít harci mecheket az 1920-as évek szláv vidékeit idéző tájképeibe. Érdemes átfutni a galériáját.

Road Blockade

- A Marvel leleplezte az újabb képregényes mozifilm terveit. Lesz egy halom folytatás és újabb hősök is színre lépnek. A Comics Alliance gyorsan készített is egy összefoglaló ábrát, hogy a következő 5-6 évben milyen képregény adaptációk várhatók minden kiadót beleértve.

- Zárásképp álljon itt egy újabb jelenetekkel felturbózott Avengers: Age of Ultron előzetes, melyben a csapatból többen megpróbálják felemelni Thor kalapácsát…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához