LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

DnD Next TRoT- A D&D háza tájáról ismét került egy csokorra való hírecske. Itt van kezdésnek WotC hivatalos (és nem túl bőbeszédű) közleménye a DungeonScape-et fejlesztő Trapdoorral való szakításról. Aztán megjelent a The Rise of Tiamat című kalandmodul, mely a Tyranny of Dragons történetív második darabja. Ha valaki teljesen autentikusan szeretné játszani, az beszerezhet egy hozzá illő kalandmesteri paravánt is. Ezen felül van itt egy újabb szemelvény a készülő DMG-ből, mely néhány random varázstárgy táblázat mellett újabb ereklyék rajzát is bemutatja. Aztán a hét elején Mike Mearls válaszolgatott a Redditen feltett kérdésekre. Közben ismét frissült az ingyenesen letölthető Basic Rules, és végül a WotC megnyitotta a saját Pinterest oldalát.

- Varg Vikernes MYFAROG (azaz Mythic Fantasy Roleplaying Game) című új szerepjátékának első nyomtatott szériája másfél nap alatt kelt el. Már úton van a következő megrendelés.

The Dracula Dossier- A Pelgrane Press elindította a The Dracula Dossier című Night’s Black Agents RPG kampányának Kickstarterét. A klasszikus történet új szemszögbe kerül, melyben ügynökként pontot tehetünk a Dracula-dosszié végére.

- Ha valaki kipróbálná a Pathfinder új, okkult karakterosztályait, az most letöltheti a Occult Adventures Playtest PDF-jét.

- Fred Hicks (az Evil Hat frontembere) írt egy kimerítő blogbejegyzést, amiben feltárja a szerepjáték kiadás anyagi vonzatait kis léptékben és nagy léptékben gondolkozók számára is.

- A Bundle of Holding legújabb csomagja világalkotásban és kalandmesterkedésben segítő könyveket tartalmaz.

Videojáték

- A Far Cry 4 multiplayerében a misztikus erőkkel bíró Rakshasa küzd a technikai főlényben lévő Golden Path katonáival:

- Megjelent az Icewind Dale: Enhanced Edition.

- Itt egy kis videós betekintés a Bethesda-féle Team Fortress 2-be, azaz a Battlecry-ba. Elég eklektikusnak tűnik a vizuális megjelenés és a játék design:

- A This War of Mine-ban egy civilként próbáljuk túlélni a háború viszontagságait. Itt az első játékmenet előzetes:

Egyéb

- A Magyar Társasjátékos Egyesület november 15-én társasjáték börzét tart Óbudán, az Árpád Gimnáziumban.

- Az Indiegogón lehet adományokkal támogatni a Hadrcore című, teljes egészében a főhős nézőpontjából végignézhető akciófilmet. Egy kis ízelítő:

- Minions mozielőzetes. Ez nem kíván több kommentárt. :)

- Zárásképp itt egy egy perces szórakoztató történet a lendületről és a tehetetlenségről – A Tale of Momentum & Inertia:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához