LFG.HU

Aserminio_de_Mueria
RPG fejlesztésCimkek

microbookA huszonegyedik század derekára a nyugati világot elborította a sötétség. Nem valamilyen varázslatos másik létsíkról átszűrődő ártó befolyásra kell gondolni,  hanem az egyszerű emberi hülyeségre.  A polgárok, akik régóta megszokták, hogy az általuk olvasott könyvekben, újságokban többé-kevésbé valós adatokat találnak, teljesen tehetetlennek bizonyultak a világháló térhódításával rájuk zúduló sokféle hazugsággal szemben.

A korábban működő sajtó romjain csak zajládák maradtak,  amik bármilyen elképesztő őrültséget  naponta  ezerszer elismételtek. Az adatok, tények helyét átvették a különböző vallási megszállottak által ismételgetett hittételek,  amelyek  hamarosan  utat  találtak  a  vezetőkhöz  is,  akik  szavazatszerzés  reményében  a legalantasabb emberi félelmek és őrületek kiszolgálóivá váltak. A felelős, tájékozott önálló véleményalkotók helyett mindenütt elszaporodtak az eleve megdönthetetlen hitüket hamis adatokkal megtámogató erőszakos térítők. Az új évezred jelmondata: “Nehogy azt hidd, hogy tényekkel megváltoztathatod a véleményem!”

A huszonegyedik század végére Európa egészen átalakult az általunk megszokott öreg földrészhez képest.

Teljes képernyős nézet

A győztes pályázatot az oldal felhasználói által írt pozitív mikrokritikák száma alapján fogjuk meghatározni.
Pozitív mikrokritikának számítjuk azt a főoldali megjelenés alatti hozzászólást, amely maximum 100 szóból áll, és tartalmazza a [JELOLOM] bbcode-ot. Minden felhasználó játékonként egy mikrokritikát írhat.

Kiírási feltételek voltak:

  • A teljes játék mérete maximum 4 db A/4 méretű oldal. Minimális betűméret vagy más grafikai tervezési szabály nincs, de a beküldött fájlból hétköznapi nyomtatóval nyomott példány olvasható és játszható kell legyen.
  • A játék legyen önmagában játszható, ne tartalmazzon hivatkozást máshol (akár ingyenesen) elérhető szabályokra, világleírásra, külső fájlokra. Természetesen felhasználható a szabályokban kocka, kártya vagy egyéb könnyen elérhető játékeszköz.
  • A játék legyen teljesen új, eddig nem publikált.
  • Témamegkötés nincs, de jogvédett tartalom értelemszerűen nem felhasználható.
  • A játék legyen ingyenesen terjeszthető.

Nevezések és kiírás: http://lfg.hu/tag/mikrorpg/

 

 Tesztelni és nyertesnek jelölni január végéig lehet!


[Kiírás] - [Nevezettek listája]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához