LFG.HU

tayli7
RPG fejlesztésCimkek

microbookTulajdonságok

A játék valóságosabbá tételének érdekében a karakternek nem csak neve és személyisége van, hanem számadatok jellemzik tulajdonságait. A karaktert 6 alapvető tulajdonság jellemzi:

Erőnlét, Erő, Ügyesség, Intelligencia, Gyorsaság és Szerencse. Ezeket a kalandlapon kell rögzíteni.

Erőnlét: Fizikai állapotodat, jelenlegi kondíciódat jelzik ezek a pontok. Minél magasabb ez az érték, a karakter annál tovább marad életben. Ez az érték gyakran változik, de pihenéssel, vagy gyógyítással visszaszerezhetőek az elvesztett pontok, de sohasem több, mint a kezdeti.

Megállapításához dobj három kockával, majd adj hozzá 6-ot. Ha az egyik kockával 1-est dobtál, azt újra dobhatod, de csak egy kockát és egyszer. Az így kapott érték 9 és 24 közé fog esni.

 

Teljes képernyős nézet

A győztes pályázatot az oldal felhasználói által írt pozitív mikrokritikák száma alapján fogjuk meghatározni.
Pozitív mikrokritikának számítjuk azt a főoldali megjelenés alatti hozzászólást, amely maximum 100 szóból áll, és tartalmazza a [JELOLOM] bbcode-ot. Minden felhasználó játékonként egy mikrokritikát írhat.

Kiírási feltételek voltak:

  • A teljes játék mérete maximum 4 db A/4 méretű oldal. Minimális betűméret vagy más grafikai tervezési szabály nincs, de a beküldött fájlból hétköznapi nyomtatóval nyomott példány olvasható és játszható kell legyen.
  • A játék legyen önmagában játszható, ne tartalmazzon hivatkozást máshol (akár ingyenesen) elérhető szabályokra, világleírásra, külső fájlokra. Természetesen felhasználható a szabályokban kocka, kártya vagy egyéb könnyen elérhető játékeszköz.
  • A játék legyen teljesen új, eddig nem publikált.
  • Témamegkötés nincs, de jogvédett tartalom értelemszerűen nem felhasználható.
  • A játék legyen ingyenesen terjeszthető.

Nevezések és kiírás: http://lfg.hu/tag/mikrorpg/

 

 Tesztelni és nyertesnek jelölni január végéig lehet!


[Kiírás] - [Nevezettek listája]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához