LFG.HU

taverna
auer
RPG fejlesztésCimkek

microbook

ALAPKONCEPCIÓ: Csapatotok átszáll egy sodródó csillaghajóra, hogy kiderítse mi történt, és megszerezze a Szállítmányt. Célotok megtalálni azt, amiért átszálltatok, és minél előbb eltűnni. A játék váltott mesélős, kompetitív és kooperatív elemeket tartalmaz.

KEZDŐ FELÁLLÁS: A játék elején dobtok játékosok számának kétszerese plusz egy hatoldalú dobókockával (Játékosok*2+1), és kiteszitek középre, ez lesz a Tartalék. Ezen felül legyen pár darab további kocka kézközelben. Szükség lesz egy pakli francia kártyára is. Ha páros a csapat, akkor kivesztek a létszám felének megfelelő piros és ugyanennyi fekete lapot (csak számos lapokat, páros-páratlant vegyesen), valamint véletlenszerűen húztok mellé egyet. Ha páratlan a csapat, akkor létszám plusz egy főnek húztok fele piros, fele fekete lapot.

Megkeveritek az így összeállt paklit, egy lapot félreraktok (nem nézitek meg), majd mindenki kap egy kártyát. A kártyát titokban kell tartani, nem lehet megmutatni a többi játékosnak.

A pirosak – Összetartók – céljuk hogy életben elhagyja a teljes csapat a csillaghajót.

A feketék – Haszonlesők – céljuk hogy a Szállítmányt megszerezzék, még ha nem is jut ki mindenki.

A játék négy fázisból áll: Ráhangolódás, A Hajó Felfedezése, Versenyfutás az Idővel, Az Utolsó Pillanatban (bizonyos estben ez elmaradhat)

 Teljes képernyős nézet

A győztes pályázatot az oldal felhasználói által írt pozitív mikrokritikák száma alapján fogjuk meghatározni.
Pozitív mikrokritikának számítjuk azt a főoldali megjelenés alatti hozzászólást, amely maximum 100 szóból áll, és tartalmazza a [JELOLOM] bbcode-ot. Minden felhasználó játékonként egy mikrokritikát írhat.

Kiírási feltételek voltak:

  • A teljes játék mérete maximum 4 db A/4 méretű oldal. Minimális betűméret vagy más grafikai tervezési szabály nincs, de a beküldött fájlból hétköznapi nyomtatóval nyomott példány olvasható és játszható kell legyen.
  • A játék legyen önmagában játszható, ne tartalmazzon hivatkozást máshol (akár ingyenesen) elérhető szabályokra, világleírásra, külső fájlokra. Természetesen felhasználható a szabályokban kocka, kártya vagy egyéb könnyen elérhető játékeszköz.
  • A játék legyen teljesen új, eddig nem publikált.
  • Témamegkötés nincs, de jogvédett tartalom értelemszerűen nem felhasználható.
  • A játék legyen ingyenesen terjeszthető.

Nevezések és kiírás: http://lfg.hu/tag/mikrorpg/

 

 Tesztelni és nyertesnek jelölni január végéig lehet!


[Kiírás] - [Nevezettek listája]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához