LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Monster of the Week- Az Evil Hat bejelentette, hogy kiadja az Apocalypse Worldön alapuló Monster of the Week második kiadását.

- A Legacy: Life Among the Ruins egy világ újraépítő szerepjáték, melyet szintén az Apocalypse World motorja hajt. A Fallout, a S.T.A.L.K.E.R. és a Mad Max által ihletett játékot a Kickstarteren lehet támogatni.

- A Dragon Age: Inquisition szörnyei is benne lesznek a szerepjáték mindhárom könyvét tömörítő összevont kiadásban — adta hírül a Grenn Ronin.

Shadowrun Beginner BoxA Catalyst év végi tervei közt szerepel a kezdőknek szóló Shadowrun Beginner Box Set és az arra épülő Shadowrun: Runner’s Toolkit: Alphaware nyomtatásban történő megjelentetése. Hell On Water címmel egy új regényre is lehet számítani december elején.

- A D&D DMG legújabb részlete új fajok és alfajok készítéséről szól (a konkrét részletre mutató link a cikk végén található, de a hamariak helyből ide is kattinthatnak), illetve vannak itt még *dobpergés* varázstárgyak, ha eddig nem lett volna elég.

- A Delta Green RPG visszatér! A tesztelhető változatot most mindenki ingyen és regisztráció nélkül letöltheti.

- Az EN World “Hot Roleplaying Games” listáját a Fate vezeti, aminek egyre szorosabban a nyomában van a Savage Worlds.

Videojáték

- Az Epic Manager egy olyan tycoon jellegű videojáték amelyben létrehozhatjuk a saját kalandozó ügynökségünket, mellyel csapatok tucatjait  menedzselhetjük. A ManaVoid Entertainment játékának elkészülését a Kickstarteren lehet támogatni.

- November 18-án érkezik a Neverwinter MMORPG-be is a Rise of Tiamat történetszál:

- Megjelent a Julian Gollop által is sokat dicsért Valkyria Chronicles PC-s változata Steamen, melyben minden DLC eleve benne van.

- A GOG-on elindult az őszi vásár. Negyedáras akciók mellett még pár óráig ingyen vihető a Mount & Blade.
További hírek: előrendelhető a The Witcher Adventure Game, ami az azonos című társasjáték digitális változata, illetve a sokak által várt Pillars of Eternity, melyhez készült egy új előzetes is:

- Újabb részletek derültek ki a Telltale-féle Game of Thronesról. Az HBO tévésorozatán alapuló videojáték 6 epizódon keresztül fogja bemutatni be a Forrester ház fennmaradásért vívott küzdelmét. Az alternatív történetszál a tévésorozat harmadik évadját köti össze az ötödikkel, amit öt különböző karakter szemszögéből követhetünk végig. Telltale Game of Thrones - Megjelent az Assassin’s Creed Unity. Az alábbi videó minden fontosabb tudnivalót összefoglal a játékról (kivéve azt, hogy borzalmas bugokkal találkoznak a játékosok a 900 megás első patch után is):

- Lezajlott az idei BlizzCon. A várakozásnak megfelelően felbukkant a StarCraft 2 befejező részének első előzetese, illetve a három frakció újdonságait bemutató három videó is. A Hearthstone kártyajáték új kiegészítője Goblins vs Gnomes címmel és 120 új lappal érkezik. A bütykölő és robbanóanyagokkal kísérletező címszereplőknek megfelelően az új kártyáknál komolyabb szerepet kap a véletlenszerűség, és persze a különféle gépezetek, robotok és egyéb találmányok sem maradhatnak el. A Blizzard bejelentette a legújabb játékát is, mely az Overwatch névre hallgat, és első blikkre egy eklektikus stílusú Team Fortress 2 klónnak tűnik. Játékmenet videóért erre tessék, cinematic előzetes pedig helyben:

Egyéb

- Ha valaki szeretné Babitsot és Kosztolányit zombimészárlás közben látni, az most beszállhat a Nyugat+Zombik képregény támogatásába.

- November 18-ig a Beholder 20 évvel ezelőtti áron, azaz 398 Forintért adja a Shadowrun regények nagyját.

- Az Interstellar írója, Jonathan Nolan és az HBO tévésorozatot készít Isaac Asimov Alapítványából.

- A Dungeons & Deuces egy ingyenes szerepjáték, mely a póker mechanikájával keveredik. A játékhoz csak egy pakli francia kártya kell, meg a honlapon elolvasható szabályok.

- The Hobbit: The Battle of the Five Armies előzetes:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához