LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Megjelent a Call of Cthulhu szerepjáték 7. kiadásának pdf változata. Most fél áron vihető a játékosoknak szánt, mesélői fejezetektől mentes Investigator Handbookkal egyetemben.

- A Wizards of the Coast már Tumblr-en is népszerűsíti a szerepjátékát. Eközben az új D&D DMG-jából legújabban feltárt szemelvények a multiverzummal és a különböző létsíkokkal illetve a csapdákkal foglalkoznak.

- John Wick a Kickstarteren futtatja a kalandmestereknek szóló Play Dirty 2: Even Dirtier című könyvét. Ha azt kívánod, hogy a játékosaid szeressenek utálni téged, akkor ez a te könyved.

- A “Teach Your Kids to Game Week” keretében akciósan lehet venni gyerekeknek szánt szerepjátékokat a DriveThruRPG-n.

- Ezúttal Fate kiadványok vihetők a legújabb Bundle of Holding keretében. Bundle of Fate +2.

Videojáték

- Kiszivárogtak az első képek és egy röpke teaser a Telltale-féle, epizodikus Game of Thrones játékból. Lehet keresgélni az ismerős arcokat.

Tyrion

- Szintén a Telltale-től és epizódokban fog érkezni a Tales from the Borderlands. Íme az első valamire való előzetes:

- Aki játszott annak idején olyan kalandjátékokkal, mint a Maniac Mansion, a Monkey Island vagy a Zak McKracken, annak biztosan örömteli hír, hogy a nevezett játékok alkotói új kalandjátékot készítenek, méghozzá a régi recept szerint. Nem csak a hír nagy hanem a pixelek is, mivel a Thimbleweed Park a jól ismert point & click játékmenet és a Zakkant humor mellett a vizualitás terén is olyan lesz, mintha egy ’80-as évekbeli klasszikussal játszanánk. A játék elkészülése a Kickstarteren támogatható. $20-ért minden támogató kap egy példányt a játékból (amint elkészül), de felhívnám a figyelmet a $25-os adakozási lehetőségre is. ;)

- Némi Firefly Online játékmenet egy érzelmekre hat(ni próbál)ó előzetesben:

- A Mordheim: City of the Damned című videojátéknak is megérkezett az első gameplay bemutatója:

- Mostanra Európában azaz itthon is megjelent a Dragon Age legújabb része, az Inquisition, Indiában pedig már vissza is vonták, mivel a helyi törvények túl “obszcénnek” tartják… Biztos, ami biztos, aki nem bírja az esetlegesen illemsértő dolgokat, az inkább a kiadási előzetest se nézze meg:

- A Goat Simulator egy újabb ingyenes DLC keretében meghódítja a Fantasy MMO-k világát is. A videó megtekintéséből származó elmemegbomlásokért nem vállalunk felelősséget!

Egyéb

Superman- Szuperhősök és Star Wars szereplők reneszánsz jellegű kosztümben. Néhányuk sajnos kimerül egy körgallérban, de azért vannak köztük egészen jók is.

- Wil Wheaton vezetésével elindult a TableTop harmadik évadja. Az első részben a Tokaido társasjátékot próbálják ki, de akit érdekel, hogy mi lesz még a későbbi részekben, az itt megtekintheti a bemutatásra kerülő játékok listáját.

Itt egy mélyre ható elemzés a Csillagok háborúja történetek blastereiről. A lézer szó ezek szerint nem csak a fénykardokkal való egy lapon említés esetén számít szentségtörésnek.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához