LFG.HU

Guba Tamás
RPG fejlesztésCimkek

microbookAz azonos című (sajnos még hivatalos keretek között nem publikált) sorozat/könyv alapötletét dolgozza fel a játék. Célja egy minél szabadabb, ugyanakkor nem káoszba torkolló és szórakoztató asztali RPG megalkotása.

A történet:
Az Univerzumot különös Entitások járják. Nagyhatalmú, fizikai testtel nem rendelkező lények. Angyalok, démonok, Istenek, kísértetek, csupán felfogás kérdése, hogyan nevezzük őket. Eme lények úgy szórakoztatják magukat, hogy alsóbbrendű lények világait látogatják meg. Olyanokét, akiknek fantáziája és kreativitása lenyűgöző és rengeteg fiktív hős van irodalmukban. Az Entitások a számukra  legszimpatikusabb hősöket, szörnyeket, varázslókat és egyéb torzonborz alakokat életre keltik, majd arra kényszerítik őket, hogy a bolygón élethalál harcot vívjanak.
Eme gladiátor küzdelemben nincsen szabály, se megkötés, az egész planéta a csatatér, mindenki úgy harcol ahogy tud és azokkal szövetkezik, akikkel csak akar.

 Teljes képernyős nézet

A győztes pályázatot az oldal felhasználói által írt pozitív mikrokritikák száma alapján fogjuk meghatározni.
Pozitív mikrokritikának számítjuk azt a főoldali megjelenés alatti hozzászólást, amely maximum 100 szóból áll, és tartalmazza a [JELOLOM] bbcode-ot. Minden felhasználó játékonként egy mikrokritikát írhat.

Kiírási feltételek voltak:

  • A teljes játék mérete maximum 4 db A/4 méretű oldal. Minimális betűméret vagy más grafikai tervezési szabály nincs, de a beküldött fájlból hétköznapi nyomtatóval nyomott példány olvasható és játszható kell legyen.
  • A játék legyen önmagában játszható, ne tartalmazzon hivatkozást máshol (akár ingyenesen) elérhető szabályokra, világleírásra, külső fájlokra. Természetesen felhasználható a szabályokban kocka, kártya vagy egyéb könnyen elérhető játékeszköz.
  • A játék legyen teljesen új, eddig nem publikált.
  • Témamegkötés nincs, de jogvédett tartalom értelemszerűen nem felhasználható.
  • A játék legyen ingyenesen terjeszthető.

Nevezések és kiírás: http://lfg.hu/tag/mikrorpg/

 

 Tesztelni és nyertesnek jelölni január végéig lehet!


[Kiírás] - [Nevezettek listája]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához