LFG.HU

QuippeR
RPG fejlesztésCimkek

microbookírta és tervezte: Kleizer Ádám
eredeti világ: Gréger Csaba, Gréger Tamás, Hódsági András, Hódsági Péter, Kiss Gábor, Kiss Csaba, Kleizer Ádám, Kleizer  Tamás, Muraközi Máté, Tárnoki Tamás, Vörös Attila
Ez a játék hiányos. Használd a képzeleted!

Világ
A játék kezdőideje: a 22. század közepe
A játék kezdőhelye: Párizs városállam, a falakon belül
2011-­ben a Babylon 2 üstökös felrobbantásával nem sikerült megakadályozni, hogy  becsapódjon a Földbe, ezzel megsemisítve Ázsia szívét. Miután a katasztrófa következtében felszálló nukleáris hamu és perzselő felhők megszűntek, a felégett pusztából ismeretlen eredetű  mutációktól eltorzult szörnyek támadtak a lakosságra. Szülőhelyüket, melyet onnantól csak Bölcsőnek hívtak, a katonaság óriási védfalakkal vette körbe, de ez már nem tudta megakadályozni, hogy a bolygó minden pontja fenyegetetté váljon. A lakosság magas falakkal körülvett városállamokba vonult vissza, és az uralmat a katonai erővel rendelkező diktátorokra ruházta.
Amikor a 21. század végére az újabb generációk tinédzserei között különleges, ám veszélyes képességekkel rendelkező mutánsok jelentek meg, a hatalom gyorsan illegalitásba taszította őket. ID­ kártyájuk érvényességét visszavonták, és akit elkaptak, feltételezhetően börtönbe zárták vagy kiiktatták.

 Teljes képernyős nézet

A győztes pályázatot az oldal felhasználói által írt pozitív mikrokritikák száma alapján fogjuk meghatározni.
Pozitív mikrokritikának számítjuk azt a főoldali megjelenés alatti hozzászólást, amely maximum 100 szóból áll, és tartalmazza a [JELOLOM] bbcode-ot. Minden felhasználó játékonként egy mikrokritikát írhat.

Kiírási feltételek voltak:

  • A teljes játék mérete maximum 4 db A/4 méretű oldal. Minimális betűméret vagy más grafikai tervezési szabály nincs, de a beküldött fájlból hétköznapi nyomtatóval nyomott példány olvasható és játszható kell legyen.
  • A játék legyen önmagában játszható, ne tartalmazzon hivatkozást máshol (akár ingyenesen) elérhető szabályokra, világleírásra, külső fájlokra. Természetesen felhasználható a szabályokban kocka, kártya vagy egyéb könnyen elérhető játékeszköz.
  • A játék legyen teljesen új, eddig nem publikált.
  • Témamegkötés nincs, de jogvédett tartalom értelemszerűen nem felhasználható.
  • A játék legyen ingyenesen terjeszthető.

Nevezések és kiírás: http://lfg.hu/tag/mikrorpg/

 

 Tesztelni és nyertesnek jelölni január végéig lehet!


[Kiírás] - [Nevezettek listája]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához