LFG.HU

lord_rufus
eseményekCimkek

Most tizenhetedik alkalommal rendeztük meg a Mentálcsavar Találkozót és elég idő telt el hozzá, hogy végre le is zárjuk: a fényképek galériában nyilvánosságra hozva, a kalandmodul feltöltve az oldalunkra, a hangulatkeltők a Youtube-on, a mesélők kiértékelve, új rendezvények meghirdetve… Szóval ideje az élménybeszámolónak is.

Az elmúlt néhány találkozó előtt az egyik mesélőnk, Uno (Hajdu Lajos) többször is készített már hangulatkeltő anyagokat, amelyeket egyre ügyesebben, egyre több effekttel látott el. Most viszont ebből már „videót” is készítettünk. Magát a megbízást megörökítettük ezen a felvételen: https://www.youtube.com/watch?v=o_UD8yOD-y0

A kalandmodul során (itt tudjátok elolvasni: http://mentalcsavar.hu/downloads/mcs17modul.pdf) a résztvevő 34 játékos szállt a Sinemosi-tenger vizeire 7 mesélő közreműködésével, hogy egy dzsad kufárnak elhozzanak három különleges ládát egy elsüllyedt hajó roncsai közül. A tenger habjai között egy mágikus viharral és egy yamm-haikannal megküzdve mindannyian sikerrel teljesítették a feladatot.

Csak a találkozó után került ki a világhálóra, de elkészült és nagyon örülünk a másik hanganyagnak, ami a kalandhoz kapcsolódott: a párbeszéd a modul két központi szereplőjét örökíti meg; ezt megtekinthetitek itt: https://www.youtube.com/watch?v=FbkOG4ZLFmg&feature=youtu.be. A két videónkon is látszik már, hogy a legelső feltöltések között is fejlődtünk youtube-ból :)

IMG_3804x

Mint egyik szervező ezúttal is volt lehetőségem kimaradni a mesélésből, így érkezésem volt végigjárni a csapatokat és bele-bele tudtam hallgatni kalandjaikba. Azok alapján, amit hallottam és amit a verseny végén kitöltött értékelő íveken láttam örömmel mondhatom, hogy a találkozó ezúttal is igazán jól sikerült. A remek hangulatú játék minden asztalnál megvolt, s még azok is megtalálták számításukat a történetben, akik egyébként ódzkodnak a tengeri moduloktól.

Külön kiemelhetem, hogy ezúttal minden játékos és minden mesélő jól felkészült az alkalomra. A játékosok mindegyike időben leadta jelentkezését és karakterlapjait, továbbá az előző találkozók során már rendszeresített adminisztrációs ívet. A mesélők alaposan áttanulmányozták a kalandot és el tudták hitetni a játékosaikkal, hogy töviről hegyire ismerik azt, sőt a legtöbben komolyan rá is készültek a játékosaikra, így az előnyeikre, hátrányaikra különös gondot tudtak fordítani.

A pontozásban nem csak a mesélők voltak segítségemre, de pontozóként Fülöp Gergely (Durien) is végig figyelemmel kísérte az egyes csapatok játékát, haladását, így véleménye értékes segítségünkre szolgált a verseny végén elkövetkező mesélői megbeszélés során.

infograph

A résztvevő játékosok hét csapata között végül három csapatdíjat (10 fő) és öt egyéni díjat, továbbá egy mesélői díjat osztottunk ki, így a résztvevők több, mint harmada haza tudott vinni valamilyen jutalmat a találkozóról, köztük kifejezetten a modul hangulatához illesztett bőrkötéses jegyzetfüzeteket illetve bőrre vésett kincses térképet idéző tolltartókat.

Az eredményhirdetés után meghirdetésre került a Mentálcsavar SÖR Kupon, aminek fejében minden, a rendezvényeink fejlesztéséhez érdemben hozzájárulót megjutalmazunk egy sörrel és egy zártkörű fejlesztői platform tagságával.

Úgy gondolom, hogy a XVII. Mentálcsavar Találkozón résztvevők mindegyike jól szórakozott és számos kellemes emlékkel térhetett haza a nap végén. Remélem, hogy legközelebb is találkozhatok minden játékossal és mesélővel és még sokkal többel is. Addig is mindenkinek jó játékokat, izgalmas kalandokat kívánok!

Rendezvényeinkről és az új találkozófejlesztési koncepciónkról, a SÖR Kuponról is tájékozódhattok honlapunkon és Facebook oldalunkon: http://mentalcsavar.hu - https://www.facebook.com/MentalcsavarKlub


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához