LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Jól jönne egy random utcatérkép szerepjáték közben? A térképgeneráló kockák segítenek!

Map Generator Dice

- A Monte Cook Games jövő nyáron kiadja a Numenerát és a The Strange-et is hajtó Cypher System játékmotort. Ezzel elgördül minden akadály az elől, hogy például szuperhősös vagy akár high fantasy kalandokat játsszunk a Numenera rendszerével.

- Kissé unalmas már hétről hétre csokorba szedni a WotC által szisztematikusan és nem is egy médiumon keresztül adagolt Dungeon Master’s Guide szemelvényeket. Részemről ez a csapdákról szóló és ez a mérgekről szóló oldal lesz az utolsó a Villámhírekben. Két hét múlva már úgyis mindenki a kezébe veheti a könyvet, ha akarja.

Videojáték

- Nem kellett sokat várni, hogy a Minecraft megkapja az első Xbox exkluzív DLC-jét. A téma Star Warsos, de nagyon örülni azért nem kell, mert csak egy skin packről van szó.

Star Wars Minecraft

- Megjelent a Warhammer 40,000: Armageddon. Steamen (ahol egyébként most december 2-ig szezonális vásár van) most 25%-os kedvezmény vonatkozik rá:

- Batman behatol az Ace Chemicals gyárába, a tereptárgyakat kihasználva elintéz néhány minyont, a Batmobillal szétlő egy-két tankot, megment egy civilt és mindennek Scarecrow egyáltalán nem örül. Batman: Arkham Knight előzetes:

Egyéb

A pletykák szerint a 2016-ra tervezett mellékági Star Wars film egy csapatnyi fejvadászról fog szólni, akiket a lázadók bérelnek fel, hogy ellopják a Halálcsillag terveit. Frissítően hatna, ha végre láthatnánk egy olyan Csillagok háborúja filmet is, melyben az Erő nem kap központi szerepet.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához