LFG.HU

chomy
mesélőknekCimkek

 Csak mert szeretünk a számokkal dobálózni: november 8-án lezajlott a “Nap és Hold balladája” névre keresztelt versenysorozat második epizódja, a Homoktenger Vándorai, ami sorban a Hősök Hajnala tizenegyedik rendezvénye volt.

A versenyen körülbelül a megszokott létszám, hét csapatban kb. 35 játékos állt rajtvonalhoz. Volt, akiket kevésbé kegyelt Fortuna és a sivatag megannyi halálos veszedelme, mások nagyobb szerencsével jártak. Szokás szerint nekünk – szervezőknek, íróknak és mesélőknek – is hatalmas élmény és tapasztalat volt a verseny – még tizenegyedszerre is tudnak újat mutatni a játékosaink.

A modult természetesen változatlan formában tesszük közzé (tartozunk ennyivel a holtak emlékének ;)), ezért egy kevés farigcsálás szükséges hozzá, ha valaki otthon akarná lemesélni a csapatának. Ellenben jópár játékülésre elegendő matéria található benne.

Jó szórakozást kívánunk, és ne feledjétek – ebből a sorozatból két epizód még hátra van! Szívesen látunk új résztvevőket is, akár lejátszották az előzményeket – ezt, valamint az “Árnyak Jo’hara felett” címűt -, akár nem.
A következő rendezvényre várhatóan 2015 februárjának végén kerül sor.

Reméljük, hogy sokatokkal találkozunk!

HH brigád

 

Versenymodul 5. szintű DnD4E karakterek számára

„Nem tűröm tovább a kudarcot! A ti dolgotok az lett volna, hogy mikor seregeim végre átlépik a Tündérvadon és a kiszikkadt világ közötti fátylat, Jo’harában káosz és zűrzavar uralkodjon, és csak ki kelljen nyúlnunk érte, leszakítani, mint egy gyümölcsöt. Azt parancsoltam, iktassátok ki a vezetőiket, döntsétek romba a védelmüket, őrjítsétek meg népüket. Minden eszközt és tudást megkaptatok! És mit hallok? Elbukott tervek, leleplezett cselszövések!

Ez volt az utolsó hibátok. Seregeim készülődnek, és amikor eljön a teljes együttállás, meghódítjuk ezt a szánalmas királyságot. Ti pedig ott vártok majd rám – és reménykedjetek, hogy kegyes hangulatban leszek!”

Mellékletek
“Vándorok könyve” – utazási szabályok, tájegységek és véletlen találkozások
“Szörnyek könyve” – ellenfelek harci statisztikái
01. “Háttér előny” kártyák
02. “Karakter téma” kártyák
03. “Ismert tájegység” kártyák
04. “Egyéni szerepjátékos cél” kártyák
05. Pontozólap
06. Térkép
07. “Királyi Tanács” kártyák
08. NPC portrék
09. Utazási segéd

Alkotók
Főszerkesztő: Chomy
Történetírók és tesztelők: Callinicus, Cápa, Chipie, Chomy, Glowface, Godpower, Megsz
Térkép: Chomy
NPC portrék, kártyák és bigyók: Glowface
Rendíthetetlen támogatónk: LFG.HU

hh11

Klikk a képre a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához