LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Wraith 20- Nem friss hír és az előzmények türkében nem is okozott nagy meglepetést, de Az Onyx Path elindította a Deluxe Wraith: the Oblivion 20th Anniversary Edition Kickstarterét.

- Most, hogy kijött az új D&D ”szentháromságát” képező 3 alapkönyv, a WotC a jövőbe tekint. A 2015-ös terveikről itt tesznek említést.

Ten Candles- A Ten Candles egy tragikus horror szerepjáték, melyet egyre fogyó számú gyertyák fényében kell játszani. A Kickstarter kampány már elérte a célját, de bő két hétig még bárki beszállhat. $10-ért jár egy PDF példány.

- Szeretnéd gyorsan megismerni a GUMSHOE rendszert? Itt egy angol nyelvű gyorstalpaló, mely egyaránt szól játékosoknak és KM-eknek.

- Kinyírja-e az EU ÁFA-törvény változása a digitális szerepjáték kereskedőket Európában? A Geek Native ezt a kérdést boncolgatja a cikkében.

Videojáték

- A Fresh3D Inc a bukott Kickstarter után sem adta fel, hogy feljavítsa az Outcast című klasszikust. Steamen mától elérhető az Outcast 1.1, szebb grafikával, nagyobb felbontással és új HUD elképzeléssel. A frissítés várhatóan felkerül a GOG-ra is.

- A Witcher 3-ban lesznek részek, amikor Geralt helyett a különös sorsú Cirit irányíthatunk majd. A leányzó az Elder Blood című előzetesben bukkant fel először:

- A Hearthstone már elérhető Androidos táblagépeken is. Aki most belép a játékba Android platformon, az kap egy ajándék kártyacsomagot. A nemrég megjelent Goblins vs Gnomes kiegészítő miatt is jár 3 csomag, így akár összesen 20 új lapot is kaphat az, aki most jelentkezik be. A telefonos változatokra még várni kell.

- Bemutatkozik az Evolve új szörnye, a megtévesztésre alapozó Wraith. Alább megtekinthető a hozzá fűződő előzetes, ezen a linken pedig egy játékmenet videó, amely váltogat a szereplők között (a vadászcsapatban is új karakterek láthatók). A játék YouTube csatornáján néhány új játékmód bemutató is megtekinthető, melyek közül az Evacuation még saját sztori előzetest is kapott.

Egyéb

- Enf of the Line címmel készült egy szórakoztató Team Fortress 2 filmecske:

- A végére kaptok még egy rövidfilmet, melynek Time Trap a címe:

Könnyen lehet, hogy a küszöbön álló ünnepek miatt idén nem lesz több Villámhírek. Ha így alakulna, ezúton szeretném megköszönni minden olvasónak hogy a sorozat fennállásának második évében is (rendszeresen vagy akár rendszertelenül) kíváncsi ezekre a pénteki hírcsokrokra. Petrusnak most is jár a külön köszönet a hírfülesekért és az utólagos kiegészítésekért, valamint szeretném megköszönni szerkesztőtársaimnak is a kisebb-nagyobb hozzájárulásukat. Boldog karácsonyt és játékban gazdag új évet kívánok mindenkinek!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához