LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Pathfinder Familiar Folio- Megjelent az új Pathfinder Player Companion, aminek a sokatmondó Familiar Folio az alcíme. A The Sims után Golarionon is eljött a házi kedvencek ideje.

- Itt az ingyenes D&D Basic Rules hivatalos webes változata.

- A  Bundle of Holding ismét két csomagot kínál egyszerre. Az egyik a Torg című szerepjáték könyveit tartalmazza, a másik pedig különböző One-Roll Engine játékokat. Az ajánlat még egy bő hétig elérhető, van idő gondolkozni rajta.

Videojáték

- A Shadowrun: Hong Kong Kickstartere kedden indult, és alig két óra alatt össze is jött a $100000-os alap cél. Azóta sorra jönnek össze a stretch goalok is…

Shadowrun: Hong Kong concept

- Nem mintha nem számított volna rá mindenki, de most kiszivárgott, hogy a The Creative Assembly már dolgozik a Total War: Warhammeren. A Total Warhammer cím kézenfekvő lenne. :)

- Február 10-én érkezik az Evolve. A hírhez kiadott új videó, véleményem szerint, a korábbiakhoz képest elég gyengére sikeredett:

- Az Enhanced Editionöket jegyző Beamdog új Baldur’s Gate játékot készít, mely a két korábbi rész eseményeit köti össze. Aki szeretné újra Imoent irányítani, az tartsa rajta a szemét az Adventure Y munkacímmel futó projekt hírein!

- A Moonman egy Terraria jellegű felfedezős kalandjáték, melyben egy zöldbőrű holdember történetét alakíthatjuk. A játék a héten kezdte el a Kickstarteres pénzgyűjtést. A bemutató videónak van egyfajta különös hangulata…

Moonman

- A Rockstar ismét eltolta a GTA V PC-s megjelenését. 2015. március 24 az új időpont. A sokak számára lehangoló hír mellett új képernyőképek és a rendszerkövetelmények is napvilágot láttak. Így legalább mindenkinek van ideje frissíteni a gépét (vagy “menjenekafenébe” alapon venni egy konzolt :) )…

- Bő egy hét múlva, január 27-én jelenik meg a Grim Fandango Remastered. A DRM nélküli verzió már előrendelhető a GOG-on.  Tim is ezt ajánlja:

- Az Internet Archive-ban már közel 2400 klasszikus MS-DOS játék játszható böngészőn keresztül.

Egyéb

Some of the Best from Tor.com 2014 címmel válogatást adott ki a kiadó 2014. legjobb sci-fi írásaiból. A 26 novellát tartalmazó kiadvány ingyen letölthető.

- Guardians of the Galaxy 8 biten:

- Úgy tűnik, hogy Scarlett Johansson lesz az egyik főszereplője a hollywoodi Ghost in the Shell filmadaptációnak.

- Avengers: Age of Ultron Trailer 2:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához