LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

DnD Princes of the ApocalypseElemental Evil címszó alatt jön egy új DnD történetszál, ami hoz magával egy új kalandot az asztali szerepjátékhoz Princes of the Apocalypse címmel, egy Temple of the Elemental Evil című, Adventure System alapú táblás társasjátékot, egy Newerwinter MMO kiegészítőt és persze új figurákat is a D&D Miniatures gyűjtök számára.

- Megjelent a Thrillion Kincsei című, magyar nyelvű, online szerepjáték ingyenes asztali változata. Itt találni linket a letöltéshez.

Videojáték

- Építsen ön is harci masinákat az ellenfele megsemmisítésére a Besiege-ben:

- Újabb Lucasfilm játékok kerültek fel a GOG kínálatába. Az egyszerűség kedvéért mindegyik Star Wars cím. Aki DRM-mentes KotOR részekre vagy Battlefront II-re várt, annak eljött az ideje.

Star Wars Rogue Squadron

- A tavaly nyáron megszerzett Utlima Underworld jogokon nem ült sokáig az OtherSide Entertainment. Bejelentették, hogy február 4-én indítanak egy Kickstartert a következő részhez, melynek a címe Underworld Ascendant lesz.

- Ha valaki RTS elvonási tünetekkel küzd, az hamarosan tehet egy próbát a ma megjelenő Grey Goo című játékkal:

- Az EA most a jó öreg Theme Hospitalt kínálja ingyen az Originen: On the House keretében.

- Virtuális kártyajátékok a Humble Bundle-ben a Magictől a Scrollson át a Card Hunterig. Két ingyen játék is van a pakkban.

- Codemasters Raising Hell Bundle a Bundle Starsnál 4 Euró alatti áron. Benne Operation Flashpoint: Dragon Rising és Red River, Overlord 1-2, Rise of the Argonauts, Hospital Tycoon stb.

- Az Ori and the Blind Forest március 11-én fog megjelenni Xbox One-ra és Windowsra. Itt egy új játékmenet bemutató:

- A Microsoft megtartotta a Windows 10-ről szóló bemutatóját. Lesz új böngésző az Explorer mellett, és az Xbox One összeborul a Windows 10-zel. Lehet majd streamelni a játékokat az előbbiről az utóbbira (még W10 tabletekre is), és a multiplayer élmény is át fog ívelni a két platform között. Ennek a zászlóshajója a Fable Legends lesz, amiben a mostanában divatos 4 vs 1 játékforma is megjelenik:

Egyéb

- A Microsoft “hologramokkal” akarja elárasztani a mindennapjainkat. Igazából egy kiterjesztett valóság (augmented reality) megoldásról van szó, amihez egy Robotzsaru szemüveg is kell azért. A Google Glass leszállóágban van, kíváncsi vagyok, lesz-e ebből valami. Érdekes távlatokat nyithatna a szerepjátékban és a wargame-ben is:

Conan társasjáték a Kickstarteren. $90-os támogatástól felfelé jár egy példány cserébe.

Conan Board Game

- X-akták rebootot tervez a Fox.

- Fallout vs Skyrim. Ehhez nem nagyon kell kommentár:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához