LFG.HU

San
humorkaCimkek

Koszonjuk, hogy felhivta a BSA Magyarorszagot.
Sajnaljuk, de pillanatnyilag mindenki vagy hazkutatason van, vagy pedig birosagon szakertoskodik szoftverugyekben. Kerjuk hagyjon uzenetet, melyben adja meg nevet es lakcimet. Amint vegeztunk a mai lefoglalasokkal, ellatogatunk Onhoz nehany munkatarsunkkal egyetemben egy kora reggeli vagy egy keso esti oraban. Kerjuk beszeljen a sipszo utan.

Amennyiben azonban az egyeb lehetosegekre kivancsi, kerjuk figyeljen a kovetkezokre. Ha On egy nyomozo, es hazkutatasokban folytatott egyuttmukodes fejeben szeretne nemi jovedelemkiegeszitesre szert tenni, nyomja meg az 1-es gombot.

Ha On egy rendorors vezetoje, vagy varosi kapitany, es javitani kivan az On altal vezetett rendori egyseg felderitesi statisztikajan, akkor ajanlatunk meghallgatasahoz nyomja meg a 2-es gombot.

Ha On egy vallalkozo, aki a konkurrenciat akarja ellehetetleniteni azaltal hogy hatosagi segitseggel evekre megfosztja oket szamitogepeiktol, konyvelesi, rakta rnyilvantartasi es egyeb adataiktol, akkor nyomja meg a 3-as gombot. Felhivjuk a figyelmet arra, hogy ez a
Szolgaltatasunk sajat kockazatunk minimalizalasa erdekeben csak kis, 20 fo alatti, vallalati jogasszal nem rendelkezo cegek eseteben veheto igenybe.

Ha On mint torvenytisztelo, es a szoftverek tisztasasaganak ugyet melyen aterzo maganszemely nevtelenbejelentest kivan tenni, nyomja meg a 4-es gombot, majd a sipszo utan diktalja le ellensegeinek es haragosainak listajat, pontos nevekkel es cimekkel.

Amennyiben a 30 napos tuzszuneti akcionkra kivancsi, kerjuk az 5-os gomb megnyomasa utan adja meg nev et es lakcimet, hogy az On megyejeben meghirdetett tuzszunet vege utan nem sokkal munkatarsunk meglatogathassa Ont nehany rendor baratjaval, hogy segitsenek Onnek legalizalni a szoftvereit.

Ha elnokasszonyunk elo tolmacsolasaban szeretne meghallgatni, hogy mennyire szomoruak vagyunk a negativ kampanyok szuksegessege miatt, nyomja meg a 6-os gombot.
Felhivjuk figyelmet hogy ez egy csokkentett diju hivas, melynek minden meghallgatott perce utan 59 forintot irunk jova telefonszamlajan.

Ha az ovodasok es altalanos iskolas tanulok szamara meghirdetett, `Bilincsek, Bortonok, Szoftverek` kepzomuveszeti palyazatunk reszleteivel valo megismerkedes a szandeka, kerjuk nyomja meg a 7-es gombot.

Ha On egy szamitogep-alkatresz forgalmazo ceg tulajdonosa vagy alkalmazottja es a boltjaban szamitogepet vasarlok listajat szeretne szamunkra ertekesiteni, nyomja meg a 8-as gombot.
Ha mar kapott tolunk egy szoftverlegalizalasra vonatkozo levelet es emiatt hiv, akkor mar tudunk Onrol, es nem szukseges velunk kapcsolatba lepnie. Ha On rendelkezik a No One Lives Forever 2 masolataval, es hajlando egy szemelyes anonim talalkozas soran Budapesten 700 forint alatti aron azt atadni, varja meg munkatarsunk jelentkezeset.

Ha panaszt kivan tenni a weboldalunkon talalhato, az On szellemi tulajdonat kepezo szovegek miatt, akkor tajekoztatjuk hogy erre a celra fenntartott vonalaink tulterheltsege miatt panaszat nem tudjuk fogadni.

Ha On az emberi vagy allampolgari jogokrol kivan velunk beszelni, akkor kerjuk tegye le a kagylot.

Tovabbi kellemes napot kivanunk, es meg egyszer koszonjuk hogy felhivta a BSA Magyarorszagot.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához