LFG.HU

HammerTimeCafe
Negator
humorkaCimkek

Amennyiben a Thrillion Kincsei játékban már kaptál üzenetet az eszperente nemestől, úgy valószínűleg érteni fogod az alábbi levelet. Ha nem, akkor tekintsd egy egyszerű nyelvi játéknak… – BePe

A város utcáin sétálva észreveszed Negatort, amint bosszús arckifejezéssel, egy köteg papírral a kezében járkál és minden útjába eső ház falára egy lapot szegez fel. Odalépsz, és látod, hogy a következő nyílt levél áll a papiroson:

Cseppet sem kedves “kellemetlen nemes”!

E reggel, rejtekhelyemet felkeresve, szemem kerekre meredt, s teljesen lemerevedtem. Nem leltem szeretett fegyverem, rengeteg nehezen megszerzett delejes tekercsem, kedves lebernyegem.
“Ejnye, de kellemetlen. Esetleg elfelejthettem, mely helyet tettem meg rejtekhelyemnek? Nem, ez teljesen lehetetlen, ez nem eshetett meg.” – merengtem, s egyszerre egy tekercset leltem. Egy levelet, melyet egy nevezetes “kellemetlen nemes” szerkesztett, eszperente nyelven. Cseppet sem tetszett.
Te tetted ezt velem, te jellemtelen, megveszekedett egyed! Elcsented fegyverem, delejes tekercsem! Ezt megcselekedted, rendben. Nem tehettem ellene. De ne feledd: lelkem rettenetesen felhergelted! Megkereslek, rejtekedet felfedezem, megleplek s nem kegyelmezek neked. Rettenetes leszek! Lenyesem enyves kezedet, hetven veszett ebbel vetlek egy verembe. Seregem eledele leszel!

Rettegj! Ne feledd, megkereslek!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.thrillion.hu/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához