LFG.HU

Attila
hírekCimkek

2002 november 30.-án a Hogshead Publishing kilép a szerepjáték-iparból. Nem anyagi problémák miatt döntöttek így, hanem mert megunták a dolgot és egyre inkább reménytelennek látják a specialista játékipar jövőjét. A 2002-es sikereik, különösen az újszerű és a kritikusok által jól fogadott Nobilis és De Profundis játékok megjelenése, alapján úgy gondolják, elérték a csúcsot, ahonnét stílusosan vissza lehet vonulni.

A Nobilis átkerül a Guardians of Orderhez és megszakítás nélkül folytatódik rajta a munka. A Warhammer FRPG licensze visszakerül a Games Workshophoz, az SLA Industries pedig a Nightfall Gameshez.

A bejelentett készülő kiegészítők a Nobilis anyagok kivételével visszavonásra kerülnek. A Warhammerhez készült Fear the Worst című kaland még búcsúajándékként ingyenesen letölthető formátumban megjelenik.

Privát megjegyzés: Kár a cégért. A New Style sorozatuk (Violence, Baron Munchausen, Puppetland stb.) kellemesen kreatívra és szokatlanra sikeredett, a Warhammer és a SLA industries továbbvitelével pedig nagy szívességet tettek a rajongóknak.
Utóbbiak további sorsáról jelenleg semmi hír a kiadók részéről, de személy szerint aggódom a Warhammerért.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.hogshead.demon.co.uk/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához