LFG.HU

Archangel
eseményekCimkek

Ami megrendezésre kerül december 7-én Reggel 9-től este 8-ig.

A Krúdy Gyula Általános Iskola és Gimnáziumban
(Budapest III.-kerület Gyógyszergyár utca 22-24.)

Tervezett programok:

Warhammer 40k verseny
Warhammer Fantasy Battle verseny
Mordheim verseny
Blood Bowl bemutató/verseny
Kessel-futam (Warhammer 40k autóverseny)
Golden Gobbo (a Golden Demon magyar kiadása)

Nevezés:
A Nevezési Lapon, melyet megtalálhatsz a Trollbarlangban, a Terepasztal Lovagjainak Klubjában és a Menedékben. Nevezési díj előre 500 Ft, helyszínen 1000 Ft.

Részletes feltételek:

1) A Warhammer 40k versenyre csak november 29-ig lehet jelentkezni, sereglistával, amit vagy a Trollba adjatok le, vagy tfe-nek küldjetek el (tfe@rpg.hu ) . Ha e mellé nem jelentkeztek valahol, ahol be is lehet pengetni a nevezési díjat, nem érvényes a jelentkezés. A versenyen csakis legalább alapozott, összerakott figurákkal lehet indulni..
2) Mordheim verseny: Határidő nov 30, a helyszinen a nevezés nem biztosított. Az előreváltott jegyen kívül a nevezés feltétele, hogy a csapatösszesitőket adjátok le a Trollba, vagy küldjétek el E- mailben Harleqinnek (harleqine@freemail.hu ) – csatolt file ként .txt formátumban. Csak festett figurák vesznek részt a versenyen.
3) Blood Bowl: Jelentkezni dec 1-ig lehet előzetesen. Nevezés természetesen nevezési díjjal (az ismert nevezési díj befizető helyeken) és a Lista elküldésével (oszto@hotmail.com). Helyszínen is lehet nevezni, amennyiben marad hely . Csapatok: kifestve. Egyéb tagok (varázsló, pompom lányok, stb): elég csak megjelenítve.
4) Warhammer Fantasy Battle: Helyszíni nevezés esetén a részvétel lehetősége nem biztosított. Seregeket a verseny napján 9-ig kell leadni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához