LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Ahogy azt már jó ideje sejteni lehetett, üzleti modellt vált a Bethesda népszerű CRPG sorozatának legújabb (a korábbi részekkel ellentétben nem az egyjátékos, hanem a közösségi élményre fókuszáló) része, ám, mindeddig nem érkezett hivatalos reakció a cég részéről. Most már azonban biztos: a játékosoknak hamarosan nem kell hónapról-hónapra a zsebükbe nyúlniuk, ha Tamriel kontinensén akarnak majd kalandozni.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/01/ESO-Armor.jpg

Március 17 után senkinek sem kell többet havidíjat fizetnie a játékért, bár a lehetőség megmarad. Akik változatlanul előfizetnek majd a játékra, jelentős mennyiségű (játékban használt) pénzt és exkluzív tartalmakat kapnak, valamint, ingyen hozzáférhetnek a későbbiekben megjelenő DLC-khez. Ezenkívül, ahogy az több hasonló játékban is megszokott, bekerülnek a játékba a csak valódi pénzért megvásárolható tárgyak és egyéb extrák, bár ezek jó eséllyel nem adnak majd komolyabb játékbeli előnyöket, hanem inkább kozmetikai jellegűek lesznek.

A fejlesztőcsapat a reddit-en “kérdezz-felelek”-et tartott, ezt itt találjátok: https://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/2tfb48/welcome_to_the_eso_tamriel_unlimited_aua/
(Az egyik fontos bejelentésük az volt, hogy külön jutalmazzák majd azokat a veterán játékosokat, akik a játék teljes élettartama alatt előfizetésesek maradnak.)

További jó hír, hogy a PS4 és Xbox One tulajoknak már „mindössze” június kilencedikéig kell várniuk a játék megjelenésére.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/01/eso-nightblade.png


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához