LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Giantslayer- A következő Pathfinder Adventure Path a hangzatos Giantslayer címet viseli. A játékosi útmutató már letölthető hozzá.

Az új Unearthed Arcana első cikke ahhoz ad tippeket, miként konvertáljuk D&D 5E alá Eberron világát és sajátosságait. A letölthető dokumentum elég puritán és tömör, csak a technikai lényegre összpontosít. Senki ne várjon színes-szagos Eberron settingleírást!

Dark Eras címmel egy átfogó World of Darkness “történelemkönyvet” akar összehozni az Onyx Path a Kickstarteren. Azaz nem csak akar, hanem fog is, mert az induló összeg már bőven összegyűlt.

- John Harper a Patreonon keresztül befolyt támogatásból elkészítette a Lady Blackbird “folytatását”. A Magister Lor, elődjéhez hasonlóan, szintén ingyen letölthető.

- A Pinnacle Entertainment Group indított egy dupla Kickstartert a Deadlands jövő évi 20. születésnapjára. Az egyik célja a Deadlands Reloaded harmadik plot point kampánya, melyben a hírhedt Stone-é a főszerep, a másik pedig egy képregényt hoz tető alá, ami Cackler történetét mutatja be. Mindkettő meglett elég gyorsan…

Videojáték

- Itt az első videó a Warhammer 40,000 és a klasszikus sakk Regicide nevű szerelemgyerekéről:

- Kulcsszavak: Warhammer, Skaven, 4 player, Co-op, First Person, Vermintide. Előzetes(ecske):

- A Stainless Games Valentin-napi ajándéka a Carmageddon: Reincarnation publikus béta verziója lesz. Az effekteken még lehet mit csiszolni, de a régi részek hangulata már most megvan:

Egyéb

DAI Tavern Songs- A Dragon Age: Inquisition kocsmadalai most február 9-ig ingyen letölthetők.

- Aki szeretne Numenera filmet látni, az nyúljon abba a zsebébe, amiben a svédországi koronákat tartja.

- Ne fordíts hátat! A rémálmok uralta városból csak egyvalaki szabadulhat az Evil Hat új játékában, mely a Don’t Rest Your Head című szerepjáték világában játszódik. A Don’t Turn Your Back 2-4 játékos által játszható táblás-pakliépítős társasjátékban egymást kicselezve kell a győzelmet elérni.

- A Game of Thrones filmsorozat ötödik évadja április 12-én indul. Itt az előzetes:

- Az öreg terminátor esete Daenerys Targaryennel:

-  A legújabb LEGO Ideasból kiderült, hogy WALL-E és Doctor Who is tiszteletét teszi a LEGO színes világában.

- A végére két könnyed videót szántam. Az elsőből megtudhatjuk, hogy mi lenne, ha a a CRPG karakterek őszintén kimondanák, amit gondolnak (bármekkora képzavarnak hangzik is ez :) ):

- A másik pedig a Minions film második előzetese, amelyben megismerhetjük a Sandra Bullock által szinkronizált Scarlet Overkillt is:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához