LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Enemies WithinTim Cox fejelsztői gondolatai a Dark heresy II-höz készülő Enemies Within című kiegészítőről.

- A Modiphius Conan szerepjátékot készít, mely összeboronálható lesz a Kickstrateren 3 millió dollárt összegyűjtött Conan társasjátékkal.

- A Night of the Bloody Hooks egy rendszerfüggetlen kalandötlet gyűjtemény modern horror szerepjátékokhoz.

- A Sleeper: Orphans of the Cold War egy sci-fi-horror-akció szerepjáték, amit a Kickstarteren lehet támogatni.

- Megjelent a Star Wars: Edge of the Empire szerepjáték Lords of Nal Hutta című kiegészítője.

- Cikk a Cubicle 7 berkeiben készülő The Lone Wolf Adventure Game külsőjéről.

- Szintén a Cubicle 7 jóvoltából hamarosan indul egy Kickstarter, mely a World War Cthulhu kibővítését célozza meg. Lefedik a második világháborút, az azt követő hidegháborús korszakot és foglalkoznak a harmadik világháborúval is. A különféle háborús settingkeket lehet különállóan is kezelni majd, de bőven lesznek kapcsolódási pontok, amiken keresztül összeköthetők lesznek. Ezt bizonyítandó terveznek egy mindegyiken átívelő óriáskampányt is.

World War Cthulhu Cold War

Videojáték

Lám-lám. Jön egy új D&D videojáték a Dragon Age: Origins készítőitől. A Sword Coast Legends első előzetese:

- Megjelent az Evolve című aszimmetrikus FPS. Szörnyvadászatra fel. A 2K DLC politikája elég ocsmány, de attól még a játék érdemesnek tűnik a kipróbálásra, különösen, ha valakinek a Left 4 Dead játékmenete bejött!

Egyéb

Ghostbusters The Board Game- Kit hívsz, ha egy láthatatlan ember fekszik az ágyadban? A szellemirtókat! Ghostbusters táblás társasjáték a Kickstarteren. A pénz elég hamar összejött, mondjuk 80-125 dolláros adományhatárokkal nem nehéz. A játékot a Cryptozoic Entertainment fogja kiadni. Még egy szűk hónapig mindenki átgondolhatja, hogy beruház-e.

- Mielőtt meghalsz, meg kell tudnod valamit, Lone Starr. Az Űrgolyhóknak is lesz folytatása! Mel Brooks megerősítette, hogy a Spaceballs: The Search for More Money munkacímen futó folytatás munkálatai elkezdődtek. Bár Rick Moranis a 2000-es években csak a hangját adta különféle filmekhez, reméljük, hogy ezúttal viszontláthatjuk a vásznon is, Lord Kobakként.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához