LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Star Wars Fly Casual- Megjelent a Fly Casual című, csempészekről szóló Star Wars: Edge of the Empire kiegészítő.

- Íme néhány kampánytervezési irányelv és ötlet Richard Whitterstől, a D&D művészeti igazgatójától, nem csak D&D-hez.

Hillfolk- Érdekel Robin D. Laws (HeroQuest, GUMSHOE) díjnyertes Hillfolk című szerepjátéka? A Bundle of Holding most betette egy szép kis csomagba néhány olyan játék mellé, amit szintén a Hillfolk DramaSystem nevű motorja hajt. Az alapcsomag $7-ért vihető, de $17 körül további jóságokkal lehet gazdagabb az ember. A felajánlott összeg 10%-a jótékony célokra megy.

- Ha a Fiascóban bármikor is általánosabb leírókra lenne szükség a karakterek közti kapcsolatok meghatározásához Christopher Allen elkészítette őket. A táblázatok más történetalkotó játékokban is bevethetők, ha igény mutatkozna rá.

Videojáték

-  Ha eddig nem tudtátok volna mi hiányzik, a Dark Nexus Arena megadja a választ: Warhammer 40,000 MOBA…
Íme az első előzetes:

- Március 31-től a Neverwinter című D&D MMORPG-t már az Xbox One tulajok is élvezhetik, ha rendelkeznek Live Gold tagsággal.

- A Crowfall egy “trónháború szimulátor” MMO, amiben nem a világ perzisztens és a karakterek halandók, hanem pont fordítva. Minden világ egyedi és az élettartama fázisokra van osztva az évszakok alapján. A tél végén a világnak vége, a hősök pedig a megszerzett tapasztalattal és tárgyaikkal továbblépnek egy új világba. Az alábbi videóban bővebben elmagyarázzák, a Kickstarter gyűjtésbe pedig itt lehet beszállni.

- A GTA Online bankrablós Heists modulja március 10-én élesedik, a GTA V PC-s megjelenése pedig ismét eltolódott. Az új dátum április 14., de várjuk ki a végét…

- Új Batman: Arkham Knight előzetes – Gotham is Mine (az igazi detektívek rejtett kódokat is felfedezhetnek a videóban):

- Kijött a korábban csak mobil platformokra megjelent egyedi lopakodós játék, a Republique felújított PC-s verziója:

Egyéb

- Itt megtekinthetők a 2014-es Golden Geek Díjak nyertesei. Az új D&D tarolt a szerepjáték kategóriákban.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához