LFG.HU

auer
mesélőknekCimkek

csaStar Wars Legends találkozó versenymodulja D6/D20/D20 Saga rendszerre

Írta: Auer Balázs, Novák Róbert
Közreműködtek: Horváth János, Varga Zsolt, Takács Gergő
Tesztelők: Benis Alexandra, Kleizer Ádám, Molnár-Varga Péter, Vörös Attila

Bevezető

A csapat a Fether rendszerbe utazik diplomáciai tárgyalásokra, hogy megszerezzék egy lezuhant Yuuzhan Vong hajó roncsát (ezt akkor még nem tudják). A roncsot a Szeparatisták (továbbiakban CIS) is meg akarják szerezni. Kis alkudozás után a roncsért cserébe esélyesen elmennek a fő küldetésre megoldani a bolygó időjárás szabályozó rendszerének problémáját.

A meglepetés, hogy miután látszólag sikerült a küldetés, a klónok megkapják a 66-os parancsot, és meglátjuk mi történik. Viszont ha a játék során szóba kerül a 66-os parancs a játékosok részéről, akkor azt a részt át lehet ugorni, mivel a várható meglepetés nem fog teljesülni.

A modul 4-6 fős csapatok számára íródott, D20-as rendszerben, átlag 7. szintre, az alábbi felosztásban:

  • 4 fő – 1 jedi 3 klón
  • 5 fő – 2 jedi 3 klón
  • 6 fő – 2 jedi 4 klón

5-6 főnél az egyik klón helyett választható droid is. Elsősorban nem harci modellre gondoltunk.

A játékban az ellenfelek számát a csapat létszáma határozza meg, ezért lesznek ilyenek: létszám+2, létszám-3 stb. Ha nincs odaírva, hogy min1, akkor kis létszámú csapatnál adott típusú ellenfél nincs.

A kaland D20 Revised, D20 Saga, és D6 Második kiadás szerint is játszható. A különböző formázás az adott rendszerre utal. A célszámok minden rendszerben ugyanazok. Amennyiben nincs külön kiemelve a Saga skill úgy megfelel a D20 Revised skill-nek.

Klikk ide a letöltéshez
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához