LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

The Laundry- A Bundle of Holding aktuális zsákjában a Cubicle 7 The Laundry című kémes-okkult szerepjátékának majdnem minden könyve megtalálható. A játék a CoC-ból is ismerhető Basic Roleplaying szabályait használja és egyébiránt Charles Stross Laundry Files regényein alapul.

- A Chaosium kiadott egy ingyenes, lapozgatós Cthulhu történetet Alone Against The Flames címmel. A játékhoz szükség van a szintén ingyenes Call of Cthulhu 7E Quick-Startra és egy vonatkozó karakterlapra is.

- Ingyen letölthető a D&D Elemental Evil Player’s Companion, mely az EE történetszálhoz kötődő karakterek létrehozásában segít. Azon D&D-sek számára is van benne bőven felhasználható anyag, akiket az Elemental Evil amúgy hidegen hagy. Érdemes letölteni.

Videojáték

- A CD Projekt Rednél vezető pályatervezőként Gelencsér Péter végigvezet minket a The Witcher 3 egyik melléküldetésén:

- A következő Hearthstone kaland címe Blackrock Mountain lesz. A kiegészítőben 17 legyőzendő AI ellenfél és 31 új kártya vár a játékosokra.

- Bár még van pár nap a megjelenésig, itt a Battlefield Hardline kiadási előzetese. Minden van benne, amit egy mai zsarus akciófilmtől várhat az ember:

- A héten megjelent az Ori and the Blind Forest Xbox One és Steam platformon. A legfrissebb előzetes:

- Ez pedig a Telltale Games berkeiben készülő Tales from the Borderlands második epizódjának előzetese (a poén jellegű spoilerek előfordulása egészen magasnak tűnik, szóval csak óvatosan):

Egyéb

- Itt a májusban megjelenő, Tomorrowland című látványmozi második előzetese:

- A Game of Thrones 5. évadjának is van új előzetese.

- A múlt héten lapzárta után jelent meg az Avengers. Age of Ultron és a Furious 7 új előzetese, ahogyan az Ian McKellen főszereplésével büszkélkedő Mr. Holmesé is. Ha valakinek kimaradtak volna, most pótolhatja a megtekintésüket.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához