LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Neon Sanctum egy kártyákra épülő cyberpunk szerepjáték. A Kickstarteren a £34-os szinttől fölfelé jár a teljes  alapkészlet a támogatóknak.

- A DnD Adventurers League néven globálisan szervezett játéksorozatban elindult az Elemental Evil kampány.

- A Bundle of Holding múlt héten indult Laundry csomagja mellett megjelent egy Jack Vance történetein alapuló Dying Earth szerepjáték pakk is.

- A Shattered egy ígéretes dark steampunk szerepjáték a szokásosnál borsosabb Kickstarter támogatási szintekkel.

Videojáték

- A március 26-án, alig egy hét múlva megjelenő Pillars of Eternitynek már készül az egész méretesre tervezett első kiegészítője.

- A Carmageddon: Reincarnation április 23-án fog megjelenni. Minden Carmageddon hírhez dukál egy tunkolós videó is:

- A The Elder Scrolls Online a héten ejtette a havi előfizetési díjat. Most már egyetlen beruházással játszható a friss feature-ökkel kibővített MMORGP.

- A Nintendo belép a játékaival a mobilpiacra. Mario, Zelda, Metroid és a többiek jönnek Android és iOS platformra.

Egyéb

- Lenyűgöző LEGO diorámák Kris Kelvintől és Marco den Bestentől.

LEGO Pif Paf City

- Magyarországon július 2-án mutatják be a Terminator: Genisys című filmet. Arnold Schwarzenegger az Arnold Sports Festivalon az alábbiakat nyilatkozta:

Nem utazhatsz az időben úgy, hogy fém van nálad, márpedig a gépek mind fémből vannak, szóval amikor lekopik a bőr a karomon egy bizonyos sav miatt, minden balul sül el, és nem leszek képes utazni az időben.

- A Fantasy Flight Games Star Wars: Armada című stratégiai társasjátékának már letölthető a szabálykönyve. A játék alapkészlete a jövő héttől vásárolható meg.

- A Star Wars VIII (azaz 8) megjelenését 2017 májusára tervezik, írója és rendezője a Loopert is jegyző Rian Johnson lesz, továbbá az első önálló Star Wars “spinoff” címe Rogue One lesz. Nyáron kezdik a forgatást Felicity Jones főszereplésével, adta hírül a Deadline.

- Közben Star Wars: Aftermath címmel készül egy regény is, ami a legrégebbi (amúgy középső) filmtrilógia történetét köti majd össze az újjal. Hogy teljes legyen a zavar az öröm, ez is egy trilógia első kötete lesz…

- Ruairi Robinson készített egy “meg tudnám csinálni” jellegű előzetes a The Leviathan című filmötletéhez. Légi bálnavadászatra fel!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához