LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Blades in the Dark- John Harper Blades in the Dark című, Dishonoredet és Thief 2-t idéző asztali szerepjátéka elég jól áll a Kickstarteren. Még szűk két hétig tart a gyűjtés, de már $100.000 összegyűlt a kalapban (az induló cél mindössze $7.500 volt). Ebből adódóan elég sok bónusz tartalom is bekerül a játékba, amit a $20-os adományszinttől fölfelé mindenki megkap digitális formában. Csak az alapkönyvre  már (PDF) $10-ért is be lehet nevezni.

- A D&D-hez kapcsolódó legújabb Sage Advice cikkben a varázslás szabályairól olvashatunk amolyan Gyakran Ismételt Kérdések jelleggel.

Videojáték

- Tegnap lezárult a Crowfall című, rendhagyó felépítésű MMORPG Kickstartere. A játékra, amiben nem a világok a perzisztensek, hanem a hősök, végül $1,76 millió jött össze, így a harcra fogható háziállatok is bekerülnek  majd a végleges játékba.

Egyéb

- EXTERMINATE! Hamarosan megjelenik a Dalek Dice című társasjáték, melyben a játékosok a Doctor Who sorozatból ismert Dalekek bőrébe bújhatnak. A játékot természetesen az nyeri, aki a legtöbb embert likvidálja.

- Itt az első tisztességes Mission: Impossible Rogue Nation előzetes. “Lehet, hogy ez lesz az utolsó küldetésünk. Készen álltok?” Csak az ajtó nyíljon ki időben. :)

- Akad itt két Star Wars vonatkozású rajongói munka is. Az egyik egy különböző filmrészletekből összevágott álelőzetes, amiben a DC és a Marvel szuperhősei veszik fel a harcot a Galaktikus Birodalom erőivel. A másik egy tisztességes iparosmunka Paul ‘OtaKing’ Johnsontól, aki azt a kérdést tette fel, hogy milyen lett volna egy a birodalmi szemszöget bemutató Star Wars anime a 80-as években? Mindkettőt érdemes megnézni, de ha valaki válogatós, inkább a másodikat válassza itt helyben:

Narmi is szállított nektek néhány filmes hírt a mai Villámhírekbe. Ezúton is köszönet érte!

- Megjelent Arnold Schwarzenegger Maggie című, zombi témájú drámájának első előzetese. Komor téma komor hangulattal:

- 13 év szünet után jövőre visszatér az X-akták című filmsorozat 6 epizód erejéig. A jól ismert főszereplők, Gillian Anderson és David Duchovny mellett természetesen a sorozat írói atyja, Chris Carter is ott van a produkció fedélzetén. Tervek szerint a sorozat elvarratlan szálait viszik tovább.

- A 22. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon Hétköznapi vámpírok címmel mutatják be az új-zélandi What We Do In the Shadows című filmet. A vámpírok mindennapi életét bemutató, humoros ál-dokumentumfilmet várhatóan angol nyelven, magyar felirattal vetítik majd az április 10-én induló fesztiválon, 23-ától pedig a magyar mozik is játszani fogják.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához