LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A nemrég lezajlott Gary Conon derült fény arra, hogy a Goodman Games dobozos Lankhmar készletet készít DCC RPG-hez. A projekt első mérföldköve a Through Ningauble’s Cave című kiadvány.

- A Bundle of Holdingban most ismét két csomag érhető el. Az első a Bundle of Laughs, mely nevéhez híven olyan humoros szerepjátékokat tömörít, mint például a Murphy’s World, a Bob, Lord of Evil vagy a Kobolds Ate My Baby.
A másik csomag a MegaTraveller névre hallgat, és talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ez bizony a MegaTeveller című szerepjáték könyveit tartalmazza (majdnem az összest).

Videojáték

- Ha valaki kíváncsi rá, hogy mit tud nyújtani a D&D 5E alapokon nyugvó Sword Coast Legends a kalandmesteri szerepet vállaló játékosok számára, az az alábbi 9 perces bemutatóból átfogó képet kaphat. A játék topikjában már folyik a diskurzus a látottakról.

- A GOG már oroszul is beszél. Ennek örömére most akciósan vihető 30 darab, orosz fejlesztőktől származó játék a King’s Bountytól az Eadoron át a S.T.A.L.K.E.R. játékokig.

- A Humble Indie Bundle 14 olyan kiváló címeket tartalmaz, mint a méltán népszerű Torchlight II ARPG, a horrorisztikus Outlast, az új  Shadow Warrior Special Edition verziója valamint az UnEpic, melyről oil_ali írt korábban egy ismertetőt nektek.

Egyéb

- Mi lenne, ha a Pixar a Verdák után szabadon egy Star Wars animációs filmet csinálna? Talán valami ilyesmi:

- A Square Enix az új Star Wars figuráival újragondolta Darth Vader, Boba Fett és a rohamosztagosok megjelenését. A képek miatt a Kotaku vonatkozó cikkét érdemes végigpörgetni.

SW SE Stormtrooper

- Itt a legújabb Mad Max: Fury Road előzetes. Én csak fél szemmel mertem belenézni, mert kezdek félni, hogy a filmélmény rovására megy már ez a sok előzetes, de úgy érzem, a látványvilággal nem lesz baj:

- A Marvel Daredevil című filmsorozata április 10-én debütál a Netflixen. Itt a legújabb előzetes.

A további filmes  hírmorzsákat Narminak köszönhetitek:

- Mark Hamill több, mint húsz év után, ismét a Trickster szerepét játssza a megújult The Flash című sorozatban, melyben elhangzik tőle egy bizonyos, igen híres mondat, amit egy másik filmben neki mondtak.

- Hugh Jackman Instagramon közzétett fotójának szövegéből arra lehet következtetni, hogy utoljára játssza el Rozsomák szerepét. (Bár lehet ez csak egy reklámfogás is, viszont Sean Connery esete óta biztosan tudjuk, hogy „Never Say Never Again”.)

- A közelgő Deadpool film egy áprilisi tréfa keretében megkapta a legmagasabb korhatáros R besorolást a rajongók nagy örömére:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához