LFG.HU

Glowface
mesélőknekCimkek

A Titkok Jo’hara alatt a Hősök Hajnala versenysorozat legújabb versenymodulja. A modul a Nap és Hold balladája mini-kampányunk négy kalandjából a harmadik a sorban, az Árnyak Jo’hara felett és A homoktenger vándorai után.

Jo’hara mesés városának története tovább bonyolódik. Hőseinket utolérte a balsors legutóbbi kalandjaik során, és egy áruló cselszövésének hála, pályájuk Jo’hara Hőseiként dicstelen véget ért. Árulónak bélyegezték őket, és lehajították őket egy feneketlen kútba.

A kút mélyén minden eddiginél bizarrabb kalandok várnak játékosainkra. A város alatti sötét barlangrendszer dohszagú titkaira kell fényt seríteniük, ha ki akarnak szabadulni, igazságot szolgáltatni, és megmenteni Jo’harát a végveszélytől. De hogyan küzdhetnek meg a sokmérföldnyi barlangot behálózó értelmes (?) veszéllyel? Kik a titokzatos Őrzők? És ki az a fénylő alak, aki a segítségükre segített – és talán most a segítségükre szorul?

Megtudhatjátok a Hősök Hajnala legújabb kalandjából!

A “Nap és Hold balladája” mini-kampányunkban igyekszünk igen változatos kalandokkal szórakoztatni játékosainkat. Az “Árnyak Jo’hara felett” 3. szintű karaktereknek készült, városi nyomozós kaland volt. Az “A homoktenger vándorai” 5. szintű karaktereknek szólt, és a vadonbeli (na jó, sivatagbéli), hex crawl típusú, kissé sandboxos szabad felfedezés élményére épült. A “Titkok Jo’hara alatt” kalandjaiban 7. szintű karakterek játszanak egy klasszikus, dungeon crawling kalandban. A játék végére kezd fény derülni a Jo’hara sorsa körüli titkokra, és a játékosok végre kezdhetik megérteni, milyen cselszövések, tervek húzódnak is a Jo’hara körüli különös és világrengető események hátterében. Az élesebb szemű (vagy a letölthető modul most átolvasó) játékosok már tisztán láthatják a Nap és Hold balladájának hátterét, hogy ki, miért is áll az események hátterében. Az is sejthető, hogy a negyedik, zárókalandban még vár bőven tennivaló hőseinkre. Túlzás nélkül állíthatjuk: Jo’hara sorsa a ti kezeitekben lesz!

Találkozzunk legközelebb, június közepén, a sorozatot lezáró játékunkon. Addig is, látogassatok meg minket LFG-s honlapunkon!

titkok

klikk a képre a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához