LFG.HU

BePe
hírekCimkek

A CD Projekt Red bejelentette, hogy két kiegészítőt is kiadnak majd a The Witcher 3: Wild Hunt-hoz. A két történetet külön árazták be: 9.99 és 19.99 dollárra illetve a season pass 24.99 dollár lesz.

Az első kiegészítő címe: Heart of Stones, ez 10 órányi játékot ad majd, melyben Geralt Oxenfurt sikátoraiban és a senkiföldje vadonjában kalandozhat majd egy rejtélyes megbízást teljesítve.

A második kieg a Blood and Wine címet kapta, ez egy 20 órás kalandot jelent majd a játékosoknak, amiben egy új területet barangolhatunk be: Toussaint-et. A CD Projekt Red úgy alkotta meg ezt a területet, mint egy olyan felhőtlenül boldog régiót, amit nem érintett a háború, a lovagi rituálék pedig véres titkokat takarnak.

 Image 1

A cég egyik alapítója Marcin Iwinski egy interjúban arról is beszélt, hogy szeretnék visszaállítani a kiegészítők régi nimbuszát. “Mi még emlékezünk arra, hogy a kiegészítők valaha érdemben bővítették a játékok világát. Ezt akarjuk visszahozni újra… Már korábban is jeleztük, hogy ha valaha fizetős extra tartalmat adunk ki a kezünkből, az valódi értéket képvisel majd és megéri a játékosok pénzét.”

A Heart of Stone 2015 októberében, a Blood and Wine 2016 elején várható, PC-re valamint Xbox One és PS4 konzolokra.

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához