LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

A SmiteWorks  megállapodott a WoTC-tal, így mostantól D&D 3.5E és 4E mellett az 5E alapkönyveiben megtalálható minden szabály, karakterosztály és szörny elérhető a Fantasy Grounds nevű online szerepjáték támogató alkalmazásban.

- A legfrissebb Unearthed Arcana a D&D 5E karakterosztályainak házilagos módosításáról értekezik, melyet néhány érdekes példával is illusztrál.

Videojáték

- A Neverwinter MMORPG már Xbox One konzolokon is elérhető:

- Hogy jön össze a System of a Down a Mortal Kombat jövő héten megjelenő, legújabb részével? Hát így:

- A MKX-szel egy napon, április 14-én jelenik meg GTA V PC-s portja, melyet a 60 GB-ot meghaladó mérete miatt már most el lehet kezdeni letölteni (a dobozos változat 7 darab DVD-n terpeszkedik). A kiadó honlapján megtekinthető egy igazi 60 fps-es, HD előzetes a játékból.

- Itt a Deus Ex: Mankind Divided első előzetese. A játék a Human Revolution közvetlen folytatása lesz:

- A Humble Weekly Bundle-ben most táblás társasjátékok digitális változata található. Small Worlds, Talisman, Catan, Ticket to Ride stb.

Egyéb

- Joseph Kosinski rendezése alatt Olivia Wilde és Garrett Hedlund is szerepelni fog a Tron 3-ban, adta hírül a The Hollywood Reporter.

Tron 3

- A Marvel az Anvangers Facebook oldalán osztott meg négy lehetséges IMAX posztert az Age of Utron című filmhez, melyek közül a rajongók szavazhatják meg a véglegest.

- Ne hívjátok meg Havas Jont vacsorapartira! Komolyan!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához