LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Megjelent Ed Boon népszerű verekedős játéksorozatának legújabb része: a Mortal Kombat X.
A program a korábbi epizódokhoz hasonlóan nem szűkölködik majd vértől tocsogó jelenetekben, hiszen ahogy azt megszokhattuk, különféle brutális kivégzésekkel küldhetjük majd a túlvilágra az általunk legyőzött harcosokat.

A játék egyik legérdekesebb újítása, hogy először a sorozat történetében, a játékos egy karakter eltérő képességekkel bíró variánsaiból választhat. Ha például Sub Zero mellett tesszük le a voksunkat, a cryomancer, unbreakable és a grandmaster stílusok között válogathatunk. Az elsőt választva extra, jég alapú támadási módokat kapunk, a második mellett döntve a védekezés válik könnyebbé, az utolsó pedig lehetővé teszi, hogy egy jégből készült klónnal keserítsük meg ellenfeleink életét.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/04/mortal-kombat-x.jpg

A franchise megszokott harcosai mellett több új karakter is tiszteletét teszi a játékban, ráadásul más univerzumokból származó harcosok is színesítik majd a küzdelmeket. A vendégkarakterek egyike a Péntek 13 élőhalott sorozatgyilkosa, Jason, a másik pedig a minden létformát zsákmánynak tekintő Predator.

Fontos, hogy a programot Xbox One-ra, PS4-re és PC-re adják csak ki a mai nap folyamán, a PS3-ra és Xbox 360-ra szánt verziók majd június másodikán látnak napvilágot.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához