LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Rifts Savage Worlds- A Savage Worlds mintha most ébredne téli álmából. A múltheti Lankhmar megjelenés után a PEG  bejelentette, hogy kiadja a Kevin Siembieda stílusötvöző vízióját leképező Rifts settinget is. A megjelenés idén decemberben várható.
Emellett a Kickstarteren elindult a Codex Infernus című “pokoli kiegészítő” gyűjtése, illetve már megvásárolható a szörnyvadászos Judgment Day minisetting második kiadása.

- A Dark Heresy II weboldala bővült néhány ingyen letölthető segédlettel.

- Miről szól a szerepjáték? A Loot Crate-nek van egy nagyon jó válasza:

Videojáték

- A Blizzard-féle MOBA, azaz a Heroes of the Storm június 2-án rajtol el. Aki ennél előbb tenne próbát a játékkal, annak nem kell ezt kivárnia, mivel lesz nyílt béta is május 19-étől. Új előzetes:

- Szépen lassan felpörög a Witcher 3 marketinggépezete, ahogyan közeledik a megjelenés dátuma (május 19.). Alább beágyazva látható egy 8 perces részlet a játék egyik kisebb mellékküldetéséről, melyben néhány markáns játékelem működése is megfigyelhető.
Aztán itt van egy interjúféle a Trónok harcából is ismerős Charles Dance-szal, aki a kegyetlen nilfgaardi uralkodónak kölcsönözte a hangját élete első videojátékos szinkronmunkája során.
Végül a CD Projekt RED kiad egy afféle compendiumot is a Witcher játékok világáról, mitológiájáról és szörnyeiről, melyről szintén megtekinthető egy videó.

- Szerdán este derült égből villámcsapásként érkezett a Total War: WARHAMMER látványos előzetese. Nézzétek, lássátok:

- Amíg a Mad Max filmet egy hónap múlva már a mozikban nézhetjük, addig a videojátékra szeptemberig várni kell. Az utóbbiból itt az első előzetes:

Egyéb

- Itt a Tomorrowland, avagy a magyar címe szerint Holnapolisz legújabb előzetese:

- A héten megjelent az új, eddigieknél sötétebb színezetű Fantastic Four reboot első értékelhető tartalmú előzetese is:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához