LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Keltia borító- A Cubicle 7-től már előrendelhető a Keltia című középkori szerepjáték, amelynek világában Arthur király legendája és a kelta mítoszok mind valóságosak. A Keltia a kiadó Yggdrasill című szerepjátékával is összehozható, ami a skandináv mitológiát dolgozza fel hasonló formában.

- Itt egy D&D-hez írt cikk arról, hogy a véletlenszerűség az okos kalandmester barátja. A benne foglalt bölcsességek természetesen nem csak D&D-hez használhatók fel.

- A Pelgrane Press honlapján megjelent egy különleges cikk a könyvek típusairól, kötéséről és persze szerepjátékban való érzékletes megjelenítésükről.

- Íme egy összefoglaló a Star Wars Force and Destiny: Beginner Game szerepjáték készlet tartalmáról.

Star Wars Force and Destiny Beginner Game

Videojáték

- Újabb Batman: Arkham Knight előzetes, melyben Nightwing, Robin és Catwoman mellett felbukkan Azrael is. Az előbbiek a denevérnek fognak segíteni, az utóbbi pedig köti az ebet a karóhoz az Arkham Cityben tett próféciáját illetően:

- Az új Humble Bundle-ben benne van majdnem minden, ami a Might & Magic név alatt megjelent. A játékok elsősorban Uplay platformon aktiválhatók.

- Ha valakinek Ultima VIII-azni támadna kedve, az Originen most még fizetnie sem kell érte.

- A Just Cause 3 helyszíne a mediterrán szigetország, Medici lesz, ami nem mellesleg a játéksorozat főhősének hazája. Mivel Medici is diktátorgondokkal küzd, Rico hazautazik, hogy ott is rendet rakjon. Ez persze némi zajjal jár, amit a játék első normális előzetese kiválóan bemutat:

- Közeleg a szójátékon alapuló Star Wars Day (May the fourth). A Steamen és a GOG-on is akciósan vihetők a kapcsolódó játékok. Kiemelendő, hogy az X-Wing és a TIE-Fighter Collectors CD-ROM Edition változata csak az utóbbinál érhető el.

- A Witcher 3-ról már most dőlnek a különféle videók az internetre, úgyhogy erős szűrést alkalmazva csak ezt a TV reklámot teszem ide, mert talán ez a leghangulatosabb:

Egyéb

Joker Jared Leto- Joker karaktere 75 éves. A DC “Moziverzum” ennek örömére megosztotta a legújabb Joker fényképét, akit Jared Leto alakít a jövő nyáron megjelenő Suicide Squadban. Hát, az biztos, hogy más, mint a többi…

- Közzétették az Origins Awards idei jelöltjeit.

- Ha valaki megunta a korábbi Dragon Ball szériák újra- és újranézését, az most örülhet, mert 18 év szünet után jön egy új sorozat, aminek Dragon Ball Super lesz a címe.

- Újabb Mad Max előzetes. Még két hétig kell kibírni a premierig.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához