LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Warner Bros. közleménye szerint május nyolcadikán jelenik meg a Monolith Productions több, “az év játéka” díjat bezsebelt akció-szerepjátékának, a Middle-earth: Shadow of Mordornak az alapjáték mellett annak valamennyi kiegészítőjét tartalmazó GOTY kiadása. A program ötven dollárba fog kerülni, és PC-re, Xbox One-ra, illetve PS4-re jelenik majd meg.
Xbox 360 és PS3 verzió nincs tervbe véve.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2015/05/2856751-goty.jpg

Az Mordorban játszódó játék során Talion, a kósza bőrébe bújhatunk bele. A férfit a családjával együtt lemészárolták Mordor katonái, de egy lidérccel kötött paktumnak köszönhetően vissza tudott térni az élők világába. A célunk magától értetődő módon a sötét zsarnok hatalmának aláásása, majd megbuktatása lesz. Ebben harci tudása mellett újdonsült szövetségesének mágikus hatalmára is számíthat.

A játék legérdekesebb újítása a Nemesys-rendszer. Talion, hogy legyőzhesse a Fekete Kezet, el kell, hogy érje, hogy a nagyúr ork katonái inkább őt kövessék. Ehhez végeznie kell azok jelenlegi kapitányaival, hogy a saját jelöltjei vezessék az orkok seregét. Mivel minden kapitány önálló személyiséggel és különféle erősségekkel, illetve gyengeségekkel bíró, egyedi figura, nincs két ugyanolyan végigjátszás.

Az amúgy sem egyszerű helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy ha nem tudunk végezni a célpontjainkkal, azok megerősödnek, illetve, ha valaki leszúr minket a csatamezőn, azt előléptetik. Így ha hibázunk, könnyedén előfordulhat, hogy egy amúgy nem túl jelentős orkból fajtársai tucatjait/százait irányító parancsnok lesz, aki alaposan megkeseríti majd az életünket.

Az alapjátékon túli tartalmak:

  • Story Packs: The Lord of The Hunt and The Bright Lord
  • Skins: The Dark Ranger, Captain of the Watch, Lord of the Hunt, The Bright Lord, Power of Shadow, and Lithariel Skins
  • Runes: Hidden Blade, Deadly Archer, Flame of Anor, Rising Storm, Orc Slayer, Defiant to the End, Elven Grace, Ascendant, One with Nature
  • Missions: Guardians of the Flaming Eye, The Berserks, and The Skull Crushers Warband Missions
  • Challenge Modes: Test of Power, Test of Speed, Test of Wisdom, Endless Challenge, Test of the Wild, Test of the Ring, Test of Defiance Challenge Modes
  • Additional Features: Photo Mode

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához