LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Elrajtolt az Onyx Path új kickstarteres gyűjtése. Ezúttal a tizedik nWoD játék, a Beast: the Primordial Prestige Editionjének kiadását szeretnék tető alá hozni.

- Újabb, már létező és sokak által ismert világ lép a Savage Worlds settingek sorába. Savage Thunderscape a Kickstarteren.

- A Heroes’ Tears egy low-fantasy szerepjáték, mely a különleges karakterkészítés mellett teljesen egyedi fajokat és szörnyeket ígér. Kickstarter, mi más?

- Fegyver, pajzs és sisak alakú dobótestek. Egy készlet PolyHero Dice $25-ért a tiéd lehet, ami tartalmazza a szállítási költségeket is.

- A 2010-ben Ennie Díjra jelölt Atomic Highway most ingyen vihető a DriveThruRPG-nél. Aki épp Mad Max lázban ég a Fury Road miatt, az ne hagyja ki!

- Ismét felbukkant a tavalyi Trail of Cthulhu csomag a Bundle of Holdingban. Újabb két hétig lehet gondolkozni az amúgy elég kedvező ajánlaton.

Videojáték

A Creative Assembly Flickr albumába felkerült 6 kép a készülő Total War: WARHAMMER című játékukból.

Total War: Warhammer screenshot

- A Bethesda végre bejelentette a Fallout 4-et. Az ennek örömére kiadott első előzetesből több érdekes dolog is kiderül. Az egyik, hogy az évek óta hallható híreszteléseknek megfelelően ezúttal Bostonban leszünk kénytelenek megküzdeni az életben maradásunkért. A városról nem sokat tudni, ám a Fallout 3-ban többször is utaltak a Commonwealth-re, ami lényegében nem más, mint ami Massachusetts államból az atomháború után megmaradt, így elképzelhető, hogy az androidokat gyártó The Institute-nak is szerepe lesz a történetben. A videóban egy, a kezeslábasán lévő szám alapján a 111-es menedékből származó menedéklakó is felbukkan, a főhős is gyaníthatóan innen származik majd. Erről az óvóhelynek álcázott, ám valójában szociális kísérletek színhelyéül szolgáló menedékről semmit sem tudni, nincsen róla nem-rajongói írásból származó adat.
A trailerben számos potenciális ellenség is felbukkan: a jelek szerint a protectron robotok, a halálkarmok, a mirelurkok és a vad ghoulok már biztosan szerepelni fognak a játékban.
A Fallout 4  megjelenési dátuma még nem ismert, de PC-re Xbox One-ra és PS4-re fogják kiadni.

- Megjelent a Massive Chalice. A a Double Fine stratégiai játéka lényegében egy fantasy XCOM, mely egy érdekes öröklődési-vérvonalkezelési rendszerrel egészíti ki a körökre osztott harci jeleneteket.

- Ha már XCOM, rajongóként nem tudok és nem is akarok elmenni a Firaxis új bejelentése mellett: ősszel érkezik az XCOM 2! A történet 20 évvel később folytatódik az idegenek által megszállt Földön, ahol egy maréknyi lázadó gerilla-módszerekkel próbálja visszaszerezni az emberiség idegenek által elvett szabadságát.

- Elindult a GOG idei nyári vására. Vásárlásunk összegének függvényében további játékokat kapunk ajándékképp. 1 Euró után például a Sim City 2000-et. A Steam nyári vására a madarak csiripelése alapján nem egészen egy hét múlva kezdődik.

- Steam Early Accessben a Gunpointot és a Mark of the Ninját idéző, ám körökre osztott Ronin. A Devolver Digital gondozásában megjelenő játék korai demója és a prototípusa letölthető innen.

- Megjelent a Rebuild 3, Sarah Northway nagy sikerű zombis-túlélős stratégiai játékának legújabb és egyben legösszetettebb része. Az első részről írt ismertetőm volt lényegében az első önálló cikkem itt az LFG-n négy éve.

- Még egy bő hét van hátra az E3-ig, de egy sziklamászós teaser már csusszant a kezdetben Xbox One exkluzív Rise of the Tomb Raiderből:

- Idén ősztől a Wildstar című sci-fi MMORPG is átáll a Free to Play üzemmódra. A bejelentéshez bulizós videó is dukál.

- Néhány napja elrajtolt a Bard’s Tale IV Kickstartere. A cél eléréséhez (arányaiban nézve) már nem sok hiányzik. Az adakozási kedv felkorbásolása érdekében az inXile készített a játék motorjával egy kedvcsináló videót.

- A legújabb Batman: Arkham Knight játékmenet előzetesben ott folytatódik a történet, ahol legutóbb abbamaradt:

Egyéb

Andy Serkis Star WarsKiderült, hogy kit alakít a kiváló mimikájú Andy Serkis az idén megjelenő új Star Wars filmben. Legalábbis egy nevünk van, de hogy ki lehet az a Supreme Leader Snoke, arról egyelőre csak találgatni lehet. Feltételezhető, hogy Serkis karaktere animált lesz, mivel a róla készült képen egy motion capture stúdióban csücsül éppen.

- Július 31-én Ethan Hunt és csapata ismét egy lehetetlen küldetést hajt végre. Itt egy újabb Mission: Impossible Rogue Nation előzetes:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához