LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Elkezdődött a Tabletop idei szerepjátékos show-ja. Wil Wheatonék egy Titansgrave nevű saját settinggel játszanak, melyet a Adventure Game Engine fantasy verziójára ültettek rá. A Green Ronin által szerkesztett Fantasy AGE rendszer az idei GenConon fog nyomtatásban megjelenni a Titansgrave világleírással egyetemben.
A Tabletop szerepjátékos adásához kapcsolódó összes eddig megjelent videó itt található. Maga a játék nagyjából itt kezdődik. Jó szórakozást!

Titansgrave

- A Kung Fury megihletett néhány Savage Worlds rajongót, akik a játék hivatalos fórumán a rendszer szabályai szerint elkezdték leképezni a filmben látható dolgokat. Csak egy példa: Rag Doll Physics setting szabály, mely lehetővé teszi akár azt is, hogy sikeres támadás után a gyengébb NJK-kat gördeszkaként használjuk.

- Kijött az első hivatalos szabályjavítás a D&D 5E Player’s Handbookjához, a legfrissebb Unearthed Arcanába pedig szabályvariánsokat gyűjtöttek össze.

Videojáték

- Szeptember 8-án érkezik a D&D ötödik kiadására épülő (és azt népszerűsítő) Sword Coast Legends. Új előzetes:

- A Blood Bowl 2 megjelenését júliusról eltolták szeptember 22-re. Vigasztalásul itt egy új előzetes:

- Akinek tetszett a Shadow Warrior 2013-as remake-je, az biztosan örül, hogy a megfiatalított Lo Wang kalandjai folytatódnak. Ráadásul ezúttal nem egyedül néz szembe a démonokkal, ami a játéktechnikára lefordítva 4 játékos co-opot jelent:

- Még idén érkezik PS4-en és Steamen a Hollowpoint. A 2,5D-s platform-lövölde a nem is olyan távoli, de cserébe alaposan disztopikus jövőben játszódik. Afféle problémamegoldót alakíthatunk akár szólóban, akár 3 társunkkal vállt vállnak vetve.

- Elkezdődött a Steam nyári vására. Ne feledjétek, hogy mindig a kiemelt akciók (Daily Deals és Flash Sales) a legolcsóbbak! Aki spórolni akar, az ezeket figyelje. Ha az áhított játék mégsem bukkan fel bennük, még mindig meg lehet venni a vásár utolsó napján kedvezményesen.

- Szépen fejlődik az Amnesia: The Dark Descent készítőinek új játéka. Íme a SOMA E3-as előzetese:

Egyéb

- Tyler Kirkham, ismert képregényrajzoló Elder Scrolls ihletésű alagsort akart a házába. 50.000 dollárral később készen is lett a fa-és kőborításos, páncélokkal és fegyverekkel díszített, csobogóval és titkos átjáróval ellátott nagy mű. További képek és videó itt.

Tyler Kirkham alagsora

- A 2015-ös Origins Awards nyertesei a link túloldalán láthatók. A szerepjátékos díjakat a D&D 5E vitte el idén.

- Megjelent a Ridley Scott által rendezett The Martian első előzetese. Az Andy Weir azonos című regénye alapján készülő filmhez készült egy másik kedvcsináló is, melyben az Ares 3 legénysége búcsúzik a földlakóktól a marsi expedíció előtt.

- 93 évesen elhunyt Sir Christopher Lee, aki többek között a Csillagok háborújában (Dooku gróf) és a Gyűrűk urában (Szarumán) is szerepelt. Nyugodjék békében!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához