LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Yggdrasill borító- Aki kíváncsi a Cubicle 7 műhelyében készülő Yggdrasill szerepjátékra, annak készült egy angol nyelvű összefoglaló.

- A Paizo bemutatott egy új ikonikus Pathfinder karaktert. Ismerkedjetek meg Mavaróval, akin keresztül az Occult Adventures című kiegészítő okkultista osztályát mutatják be.

- Holnap lesz a Free RPG Day, szóval ismét számíthatunk néhány ingyen letölthető kalandra és egyéb jóságokra jó pár szerepjátékhoz.

Videojáték

- Némi gameplay a Deus Ex: Mankind Dividedből:

- A Free to Play bunyós játék, a Killer Instinct nem csak, hogy jön Windows 10-re is, de képesek leszünk az Xbox One-nal rendelkező ismerőseinkkel is együtt játszani.

- A Gears of War első részét felújítva tartalmazó Ultimate Edition is tiszteletét teszi PC-n. Sáskafűrészelésre felkészülni!

- A Starcraft 2-höz jön egy három küldetést tartalmazó ingyenes frissítés Whispers of Oblivion címmel, ami a Legacy of the Void prológusának tekinthető:

- Itt egy újabb Guild Wars 2: Heart of Thorns előzetes:

- Előzetest kapott Pillars of Eternity kiegészítője, a The White March is:

- XCOM 2 beszélgetős gameplay bemutató, mely során egy procedurálisan generált pályán egy szintén a játék által generált feladatot próbál teljesíteni a gerillaosztag. Bemutatkozik néhány új soldier class, valamint láthatjuk a kígyóember Viper nevű utódját és az új Berserkert is:

- Játékmenet demonstráció a Mad Max videojátékból, amiben a gyakorlatilag Max verdája is főszereplő lesz. A lootolás lehetne kicsivel gyorsabb, mert így a játékidő nagy részét ez fogja kitenni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához