LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Blue Rose- A Green Ronin felújítja a Blue Rose című szerepjátékát. 10 évvel ezelőtt a játék a benne megjelenő nemi szabadosság miatt kapott hideget és meleget is. Azóta sokat változott a világ, ezért Roninék úgy döntöttek, hogy ideje felújítani a játékot. Az új kiadást a hamarosan megjelenő Fantasy AGE motor fogja hajtani, és szinte már természetes, hogy a Kickstarter segítségével kalapolják össze a pénz hozzá. $20-os adományért cserébe már jár a játék új kiadása, az alatt a korábbi kiadás könyveire lehet ráúszni. Megjelenés 2016 augusztusában.

Star Wars: AoR - Desperate Allies- A Desperate Allies a Star Wars: Age of Rebellion szerepjáték új kiegészítője, mely a Lázadó Szövetség diplomatáira koncentrál.

- A legújabb Sage Advice különféle D&D referencia dokumentumokat kínál. A korábban megjelent PHB errata mellett a varázslatok kasztok szerint bontott listája és a korábbi Sage Advice-ok összeszerkesztett változata is letölthető (ami lényegében egy FAQ gyűjtemény ugyebár).

World War Cthulhu_ Cold War- A Cubicle 7 pár napja élesítette a World War Cthulhu: Cold War Kickstarterét. A BRP játék a 70-es évek hidegháborús, kémkedős fílinget ötvözi a Call of Cthulhu-val. A szerénynek tűnő £7500-as cél már az első nap összegyűlt.

- Megvannak az RPGGeek Fiasco playset-író versenyének díjazottjai. Az alaptéma a mitikus/természetfeletti volt.

- Ősszel indul a Kult: Divinity Lost szerepjáték Kickstartere. A Kult eredeti verziója 25 éve jelent meg, szóval többféle gyűjtői adományszint is elérhető lesz. A játék új motort és a jelen kor képében új settinget is kap. Megjelenés 2016-ban.

Videojáték

- A Life is Strange alkotói vámpíros játékon bütykölnek. A történet Londonban játszódik az 1900-as évek elején. A játékban nagy szerepet kap vérszomj kordában tartása és az ebből fakadó morális döntések meghozatala. Vampyr concept teaser:

- A Devolver Digital közzétett 13 percnyi golyózáport és kétkezes kaszabolást a Shadow Warrior 2 E3-ra vitt demójából. A játékban állítólag 70 különféle fegyverrel oszthatjuk majd a végzetet, immáron nem csak egyedül, hanem akár 3 társunkkal vállt vetve.

- Jövőre jön a Ratchet & Clank mozifilm, ami természetesen magával vonja azt is, hogy új résszel bővüljön a játéksorozat. A simán csak Ratchet & Clank címmel megjelenő játék a legelső rész alapos újragondolása, melyet kizárólag PlayStation 4-re adnak ki.

https://www.youtube.com/watch?v=SdMjSsP65Kk

- A Humble Borderlands Bundle (meglepetés!) a Borderlands első két részét tartalmazza (egyelőre). $1-tól jár az első rész 3 kiegészítővel, az átlagár fölött fizetve ehhez hozzáadódik a második rész is néhány DLC-vel és egy 75%-os akciós Pre-Sequel kuponnal egyetemben. $15-tól a Borderlands 2 többi DLC-je is felmarkolható.
Akinek eddig kimaradt a teljes sorozat, ennél jobb ajánlatot aligha fog kapni. Már az első rész is frissítően hathat a Diablo komolyságába/komorságába belefásult játékosokra.

- Megjelent a Batman: Arkham széria grandiózus fináléja, az Arkham Knight. A PC-s verzió olyannyira katasztrofális lett, hogy a Warner Brothers átmenetileg be is szüntette a játék PC-s értékesítését. Az esemény példa nélküli. Remélhetőleg hamar kipofozzák…

- Brutális mennyiségű új tartalommal jön a Terraria 1.3-as verziója jövő kedden. A kötelező előzetes:

Egyéb

- Tom Holland lesz az új Pókember film címszereplője, melyet Jon Watts fog rendezni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához