LFG.HU

strato
hírekCimkek

Itt a meleg, beütött a nyári uborkaszezon, de azért ezen a héten (még?) nem maradtok Villámhírek nélkül.

Szerepjáték

- A Pathfinder Occult Adventures újabb leleplezett ikonikus karaktere Rivani, a Psyhic.

Megjelent a Shadowrun 5E legújabb, Chrome Flesh című kiegészítője, mely beültetésekkel és nanotechnológiával foglalkozik.

- Az RPGGeek egyoldalas GUMSHOE kalandíró versenyt hirdetett. A játék tetszőleges, amihez a kaland készül (Trail of Cthulhu, Ashen Stars, TimeWatch stb.), de lehet akár játékfüggetlen, pusztán a GUMSHOE rendszert felhasználó pályamunkát is készíteni.

- Íme a Kickstarteren csücsülő World War Cthulhu: Cold War tartalomjegyzéke.

Videojáték

- A Gothic sorozatot is jegyző Piranha Bytes összeszűrte a levet a Nordic Gamesszel. Új játékuk az ELEX névre hallgató poszt-apokaliptikus fantasy RPG lesz.

Elex

- A Portal Stories: Mel egy ingyenes Portal 2 mod, ami akár a játék folytatása is lehetne. Az új történetben 23 nem kispályás fejtörővel és egy új personality core-ral is megismerkedhetünk. Némi mozgókép ismerősnek tűnő villamossal:

- Van itt egy kis maradék az E3-ról: egy látványos és akciódús Uncharted 4 játékmenet (PS4):

Egyéb

Elritch Horror - Strange RemnantsStrange Remnants címmel jön az Eldritch Horror társasjáték új kiegészítője, melyben nem egy mérhetetlen vén lesz az ellenfelünk, hanem maga a kozmosz. Egy ősi próféciában megjövendölték a Föld pusztulását, mely az égitestek különös együttállásakor következik be. Talán még van remény az emberiség megmentésére…

- Íme az idei ENnie Award jelöltek. Szavazni holnaptól július 14-éig lehet majd rájuk.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához