LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Star Wars Force and Destiny - Keeping the Peace- A Star Wars: Force and Destiny szerepjáték első karrier központú kiegészítője a Guardianokról szóló Keeping the Peace lesz.

- Erre a hétre is jutott egy ikonikus Pathfinder karakter az Occult Adventuresből. Ismerjétek meg Erasmust a médiumot!

- Itt az új Unearthed Arcana, mely az D&D új Mystic osztályáról (5. szintig) és végre a pszionikáról lebbenti fel a fátylat.

- A Bundle of Holdingnál jelenleg két akciós csokor is található. Az egyik a Fantasy Frontiers, mely nevéhez híven különféle fantasy szerepjátékokat és kiegészítőket tömörít, a másik pedig a Millenium’s End, ami elsősorban a címadó szerepjáték könyveit kínálja.

- A Bundle of Holding előbbi csokrában szerepel a Cubicle 7 Yggdrasill című szerepjátéka is, melynek már elérhető a harmadik, Uppsala című kiegészítője.

- A  Pelgrane Press összeállított egy ingyenes pdf+mp3 csomagot az idei  ENnie Award jelöléseinek tükrében.

Videojáték

- Íme 18 percnyi No Man’s Sky játékmenet színes bolygókkal és agresszív kecskékkel:

- Lám, lám, a SEGA bejegyezte a dawnofwar3.com címet (még nincs rajta semmi, nem érdemes megnézni). A Warhammer 40,000 világában játszódó RTS folytatására sokan várnak már évek óta…

- Jön egy új Minecraft verzió, mely lényegében a Pocket Edition Windows 10-re hangolt változata lesz, és futni fog minden gépen, ami az említett operációs rendszerrel rendelkezik. Közben a Telltale Games is bemutatta a Minecraft: Story Mode első előzetesét:

Egyéb

- Nincs túl sok hely otthon, de egy ilyen cuki “kis” lépegető tank elférne az egyik sarokban. Codename Colossus:

- Közzétették az idei, sorban a tizenötödik Diana Jones Award döntőseinek listáját.

- Új Ant-Man előzetes:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához