LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az Onyx Path a Gen Con alkalmával bejelentette, hogy felújított szabályokkal és új metaplottal készül a Vampire IV. Ezen felül egy új nWoD termékvonal is várható tőlük Deviant címmel.

Vampire IV

- “Hogy érted, hogy Flash Gordon közeledik?” Hát úgy, hogy jövőre jön a Savage Worlds rendszerhez hivatalos setting formájában. Ha már itt tartunk, megjelent a PEG legújabb üdvöskéje, a The Last Parsec, ami most mindenféle csomagokban is kapható. Még mindig a Savage Worldsnél maradva, a Deadlands settinghez kijött egy új kaland A Tale of Two Killers címmel, valamint most mindenki letölthet egy maréknyi egylapos kalandmodult is.

Pathfinder Occult Adventures- Megjelent végre a Pathfinder Occult Adventures című új kiegészítője, mely 6 új kasztot, 100+ új varázslatot, rituálékat és a hozzájuk tartozó szabályokat ismerteti.

- A legújabb D&D Unearthed Arcana a modern settingek varázshasználóiról szól.

TitansgraveMegjelent a Titansgrave pdf változata is a korábban kijött Fantasy AGE mellé. Itt megnézhető (újra) Wil Wheatonék játéka a TableTopban.

Megvannak az RPGGeek egylapos GUMSHOE kalandíró versenyének nyertesei…

- …és az idei ENnie Awards díjazottjai is.

- A Guide to Glorantha nyerte az idei Diana Jones Díjat.

Videojáték

A héten zajlik a Gamescom Köln városában. A Microsoft és az Electronic Arts is tartott egy-egy konferenciát, de sokan mások is mostanra időzítették a bejelentéseiket és bemutatóikat, szóval ezúttal főleg ezekből válogattam nektek.

- A Star Wars: Battlefrontban lesz lehetőségünk légi és űrharcokra is. A frissen leleplezett Fighter Squadron játékmód lényegében csak erről szól:

- Nem kell tovább várni, hogy lássuk milyen a Mirror’s Edge folytatása menet közben. Íme az első játékmenet videó a Catalystból.

- Yarny, a fonálból készült emberke számára egy tengerparti séta is komoly kihívásokat jelent. Gameplay a bájos Unravelből.

- A legújabb Humble Bundle-ben a Bandai Namco játékai vannak csokorba szedve. Köztük van a DeadCore, a Ridge Racer, az Enslaved és az első Dark Souls is.

- Ha már Dark Souls, a Microsoft konferenciáján mutattak egy kis játékmenetet a harmadik részből. Hát, a sötét lelkekből nem lesz hiány, az fix.

- A Microsoft felhozatalából álljon még itt a Quantum Break előzetese, a többit az Xbox YouTube csatornán tudjátok megtekinteni:

- A múltheti Mafia III bejelentést ezen a héten követte a játék első előzetese. A helyszín New Orleans, az évszám 1968., a videóban elhangzó zeneszámok pedig kimerítik a csalás fogalmát.

- Végül álljon itt egy masszív XCOM 2 bemutató, amiben végre láthatjuk a játék stratégiai rétegét is. Van bőven újítás a bázismenedzsmentben és figyeltek a két rész közötti történeti folytonosságára is. El sem hiszem, hogy csak novemberig kell várni a játék megjelenésére.

Egyéb

- Derült égből villámcsapásként jelentette be a Warner Bros., hogy készül egy új D&D mozifilm. David Leslie Johnson már írt is hozzá egy forgatókönyvet. Itt olvasható a hivatalos közlemény.

- A Deadpool film lesz Ryan Reynolds utolsó képregényhősös próbálkozása. Ha nem jön be, nem erőlteti tovább. Alább az előzetes (van Light verzió is). Nektek bejön?


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához